- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άκης Τσοχατζόπουλος: Η τρίτη διαθήκη δρομολογεί τις εξελίξεις
Τι δήλωσε ο δικηγόρος του
«Σεισμό θα προκαλέσει η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου», σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του.
Η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου θα είναι αυτή που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις σύμφωνα με τον δικηγόρο του εκλιπόντος πολιτικού.
Ειδικότερα, σε αυτές γίνεται εκτενής αναφορά για θυρίδες σε τράπεζες της Ελβετίας, με το περιεχόμενο τους να μην αποκλείεται να αποτελέσει έκπληξη για πολλούς.
Δικαιούχοι αυτών των θυρίδων στην Ελβετία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, εμφανίζονται άλλα ονόματα και όχι ο Άκης Τσοχατζόπουλος ή η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.
«Ίσως τελικά αποδειχθεί πως ο εκλιπών σήκωσε τόσο το βάρος άλλων, όσο και ότι καταδικάστηκε για πράγματα που δεν έκανε ο ίδιος», σημειώνει ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου και πρόσθεσε:
«Η υπόθεση θα δρομολογήσει μεγάλες εξελίξεις. Με την πρώτη διαθήκη έχουμε δει ένα πολύ μικρό κομμάτι, η δεύτερη διαθήκη είναι πιο ουσιαστική και η τρίτη θα προκαλέσει σεισμό».
«Έχει σημασία ότι δεν μιλούμε για διαθήκη με την κλασική έννοια του όρου. Εκτός από το γεγονός ότι ορίζει πώς κατανέμονται τα όποια κληρονομικά και περιουσιακά του στοιχεία, έχει να κάνει πρωτίστως με το γεγονός ότι θέλει να αφήσει και μια παρακαταθήκη – εξήγηση – εξιστόρηση γεγονότων, συμπεριφορών και ανθρώπων», λέει ο Νίκος Αλεξανδρής.
Μάλιστα, εξηγεί ότι ακόμη δεν έχει λάβει επίσημη γνώση του περιεχομένου της πρώτης διαθήκης, κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Η γνώση που έχει προέρχεται από τον ίδιο τον εκλιπόντα, ο οποίος λόγω της ασθένειάς του δεν μπορούσε να γράφει με ιδιαίτερη ευκολία και έτσι κατέγραφε σε ηχητικά αρχεία τις σκέψεις του.
«Έχουμε ακούσει τις απομαγνητοφωνήσεις. Λέει ποιες σκέψεις του αποτυπώνονται σε ποια διαθήκη. Συνάγω ότι αυτά θα δούμε και στη διαθήκη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρεται και σε ονόματα, ωστόσο ας είμαστε προσεκτικοί μέχρι την επίσημη δημοσίευση», καταλήγει.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.