Πολιτικη & Οικονομια

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Με λογική... ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ

«Αντί να ανοίξουν τους δρόμους, έκλεισαν τις επιχειρήσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος © EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την κακοκαιρία.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον τρόπο που διαχειρίστηκε η κυβέρνηση την κακοκαιρία «Ελπίδα», τους κλειστούς δρόμους και κυρίως τις κλειστές επιχειρήσεις επί τρεις ημέρες.

«Η κυβέρνηση, αφού δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους, ανακοίνωσε αργία δυο ημερών και αν βάλουμε και την Δευτέρα, ουσιαστικά τρεις μέρες off. Μάλιστα ζήτησε από τις επιχειρήσεις να πληρώσουν εργαζόμενους, ενοίκια, ρεύμα, κλπ (εκτός ασφαλιστικών εισφορών). Αναρωτιέμαι αν κατανοούν τι συμβαίνει στην αγορά», σχολιάζει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Πόσο δύσκολο είναι να μαζευτούν τα χρήματα στο τέλος του μήνα για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις. Είναι απίστευτο πόσο μακριά από τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων είναι η ΝΔ ακολουθώντας τη λογική ΣΥΡΙΖΑ, έχουν χρήματα ας πληρώσουν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ