- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο - Τι θα συζητηθεί
Μέσω τηλεδιάσκεψης - Τι ώρα ξεκινά
Το Υπουργικό Συμβούλιο συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα θέματα.
Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, στις 11.00, υπό τον πρωθυπουργό, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι τα ακόλουθα:
- Παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη του νομοσχεδίου: Αξιολόγηση της απόδοσης - Στοχοθεσία - Κοινό πλαίσιο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.
- Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη του νομοσχεδίου για την κατάρτιση, τις δεξιότητες και τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
- Παρουσίαση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό του νομοσχεδίου: Θεσμικό πλαίσιο για τα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης (ΠΟΠ), Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις (ΠΓΕ) και τα Εγγυημένα Παραδοσιακά Ιδιότυπα Προϊόντα (ΕΠΙΠ) - Διατάξεις για τα ελεγκτικά όργανα και τους ελέγχους.
- Εισήγηση από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη σχετικά με την αποτίμηση του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης και την εφαρμογή των αρχών της καλής νομοθέτησης.
- Εισήγηση από τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και 'Ακη Σκέρτσο για την έγκριση του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής 2022.
- Εισήγηση από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, για την υπαγωγή αναγκαστικών απαλλοτριώσεων ακινήτων για έργα γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας στη διαδικασία του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων Ακινήτων.
Η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιείται, την ώρα που όπως όλα δείχνουν το ρεβεγιόν θα γίνει με υποχρεωτικό rapid test εν μέσω Δέλτα και την Όμικρον να απειλεί.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Με βάση ποια κριτήρια αξιολογείται η αίτηση στην πλατφόρμα
«Φωτιά» οι τιμές στα βενζινάδικα
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στη διαμόρφωση της αίθουσας του δικαστηρίου στη Λάρισα
Αυξάνεται το επίδομα ανεργίας, επηρεάζοντας και το Δώρο Πάσχα ΔΥΠΑ
Τι πρέπει να αφαιρούμε από τους υπαίθριους χώρους
Βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε, αν δεν το πληρωθείτε
Ποιοι δικαιούχοι μπορούν να πάρουν έως 1.200 ευρώ
Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκαν το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Τι σημαίνει τελικά αξιοπρέπεια σε αυτό τον τόπο;
Ποιοι κερδίζουν 10 ευρώ μπόνους
«Κατέρρευσε ένα σκηνικό εντυπώσεων», δηλώνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά την εισαγγελική απόφαση
Πότε καταβάλλονται οι επικουρικές
Ποιες είναι οι 3 βασικές προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η αίτηση
Προβλέψεις για διαφάνεια και αυστηροποίηση ποινών
Ο διάλογος στη Βουλή για τα Τέμπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.