- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η κόκκινη γραμμή 491
Και όταν ήρθε η «ώρα μηδέν» μόλις δύο υπουργοί είχαν έτοιμη πρόταση για συζήτηση με τους τροϊκανούς.
«Τις offshore δεν κατάφερε να τις ελέγξει ο Ομπάμα, θα τις ελέγξει η ΝΔ;» Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.
Συναγερμός στο Μαξίμου μέσα στο κατακαλόκαιρο. Τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων γέρνουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Γι’ αυτό θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα. Όπως τον υπέρ πάντων αγώνα κατά της τρόικας, από Σεπτέμβριο.
Βέβαια, για μια περαστική βόλτα ήταν προετοιμασμένοι οι κυβερνητικοί υπουργοί ενόψει της άφιξης της τρόικας. Ας είναι καλά και το Μαξίμου, που προεξοφλούσε πέρασμα χωρίς συνέπειες.
Και όταν ήρθε η «ώρα μηδέν» μόλις δύο υπουργοί είχαν έτοιμη πρόταση για συζήτηση με τους τροϊκανούς.
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση μοίραζαν τα τελευταία 24ωρα οφίτσια στους επιτρόπους και ο πρωθυπουργός ακόμη παίδευε το ποιος θα είναι ο «δικός μας».
Όπως έλεγε η Μαρία Δαμανάκη, όσο αργούμε τόσο πέφτει η «αξία» του χαρτοφυλακίου που θα μας «κληρώσει» για την Κομισιόν. Πάντα τελευταίοι.
Η κυβέρνηση δεν θα επισπεύσει τις διαδικασίες για τις ιδιωτικοποιήσεις, είπε στους δημοσιογράφους ο Ευ. Βενιζέλος. Ευτυχώς, γιατί είχαμε ζαλιστεί από την ταχύτητα των διαδικασιών.
Αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ ή ξανά εκλογές, λέει ο Γ. Μηλιός, ανατρέποντας όσα έλεγε ο Δημ. Παπαδημούλης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τα πάντα να αξιοποιήσει την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης, αν νικήσει.
Ηλεκτρονική ψηφοφορία στα ΑΕΙ, ηλεκτρονική ψήφος –επιτέλους– και στη Βουλή. Κάποτε η αντιπολίτευση θεωρούσε ότι νόθευε τα αποτελέσματα.
Ποιες απολύσεις; Πάμε για 25.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών τον Σεπτέμβριο. Μήπως πάμε και για εκλογές;
«Πόσες φορές ακόμα θα κοροϊδεύει το λαό ο κάθε Σταϊκούρας για “πρωτογενές πλεόνασμα”, όταν αυτό αφήνει πίσω του Έλληνες στυμμένους σαν λεμονόκουπες;» Τέρενς Κουικ, μαινόμενος όπως πάντα.
«Το ζήτημα δεν είναι αν θα εγκαταλείψω εγώ τη ΔΗΜΑΡ, αυτό που φοβάμαι είναι ότι εκείνη εγκαταλείπει εμένα» λέει ο Σπύρος Λυκούδης. Μένει να μάθουμε πού πάει (η ΔΗΜΑΡ).
«Δεν τυποποιούμαι εγώ, σαν ελεύθερο πνεύμα και ακόμη πιο ελεύθερος άναρχος πολιτικός». Βύρων (Πολύδωρας)
«Από την 1η Αυγούστου το ψωμάκι του φτωχού δεν θα είναι πάνω από 70 λεπτά». Το είπε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάκης Γιακουμάτος. Τέλος.
Κι όμως. Υπήρξε υπουργός που πόνταρε στην ήττα της Βραζιλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ και κέρδισε καλά λεφτά. Σε νόμιμο στοίχημα, πάντως, όπως μας διευκρίνισε...
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.