- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σκέρτσος: Θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ
«Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ»
Άκης Σκέρτσος: Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και την παρ ολίγον υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη.
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, με ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζει την εξέλιξη που είχε η υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη και στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα.
«Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα ("αποστάτης" και "εξωνημένος") του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ», επισημαίνει ο Α. Σκέρτσος και προσθέτει ότι «θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ».
Στην ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας υπενθυμίζει αφενός απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στις 25 Αυγούστου, στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές, αλλά και σε μέρος της σημερινής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Άκης Σκέρτσος: Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας
Έτσι εννοεί τη συναίνεση στα λόγια και στην πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή με ανέξοδα ευχολόγια μόλις πριν έξι μέρες και σκληρή δολοφονία χαρακτήρος σήμερα («αποστάτης» και «εξωνημένος») του πρώην Α/ΓΕΕΘΑ.
Θα προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι παρά τον ΣΥΡΙΖΑ.
- - - - -
Α. Τσίπρας, 25/8/2021, Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή για τις πυρκαγιές
«Ελάτε να ξεκινήσετε εσείς με ευθύνη ως κυβέρνηση το διάλογο για να οχυρώσουμε τη χώρα και τους πολιτες για να έχουμε μια πολιτική προστασία αντάξια και εφάμιλλη άλλων υπηρεσιών σε αλλες ευρωπαικες χωρες και μη…Όχι η κάθε κυβέρνηση που ανεβαίνει να βάζει το δικό της στέλεχος όπως κάνατε εσείς.»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΣΥΡΙΖΑ, 31/8/2021
«Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με την πρόφαση της δήθεν συναίνεσης.»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.