- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΝΔ για Καλογρίτσα: Πώς δημιουργήθηκε η εφημερίδα Documento;
Τα τέσσερα ερωτήματα που θέτει το κυβερνών κόμμα μετά τις νέες αποκαλύψεις στην Προανακριτική
Ανακοίνωση ΝΔ για τα όσα κατέθεσε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική Παππά για το Documento και τη χρηματοδότηση της εφημερίδας με 3 εκατ. ευρώ.
Η ΝΔ θέτει τέσσερα ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική για τον Νίκο Παππά αναφορικά με τη χρηματοδότηση της εφημερίδας Documento με 3 εκατ. ευρώ με εντολή ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει για τον ρόλο του Αρτέμη Αρτεμίου και την εμπλοκή του στο «ΣΥΡΙΖΑ channel», θέτοντας μεταξύ άλλων το ερώτημα: «Είναι πράγματι οι κ.κ. Παππάς και Αρτεμίου το ίδιο ακριβώς πράγμα;».
Η ανακοίνωση της ΝΔ για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα και την εφημερίδα Documento
«Από το 2017 βουλευτές της ΝΔ κατέθεταν ερωτήσεις στη Βουλή για την προέλευση των χρημάτων της εφημερίδας Documento. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ φυσικά σιωπούσε», αναφέρει αρχικά η ΝΔ.
Kαι προσθέτει: «Ο κ. Καλογρίτσας, στη διάρκεια της κατάθεσής του στη Βουλή, ανέφερε με λεπτομέρειες ότι, κατόπιν εντολών του κ. Παππά, αφού ναυάγησε το σχέδιο για δημιουργία “Syriza Channel”, τα 3 εκατομμύρια ευρώ, πήγαν για τη δημιουργία ΣΥΡΙΖΑ-εφημερίδας και συγκεκριμένα της εφημερίδας Documento, η οποία, εκτός των άλλων υπηρεσιών στο κόμμα, θα αναλάμβανε και τις επιθέσεις κατά πολιτικών αντιπάλων και των συζύγων τους».
«Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο κ. Καλογρίτσας έπαιρνε εντολές μόνο από τον κ. Παππά και όταν διαφώνησε για τις ενορχηστρωμένες επιθέσεις του "Syriza press" σε βάρος συζύγων πολιτικών αντιπάλων του επιβλήθηκε να αποχωρήσει, λαμβάνοντας απειλητικά μηνύματα από τον κ. Παππά, όπως ο ίδιος επικαλέστηκε.
- Ποια ήταν η διαδρομή των 3 εκατομμυρίων ευρώ;
- Πώς ένας εργαζόμενος σε μια εφημερίδα, στην οποία έχουν καταλήξει 3 εκατομμύρια, γίνεται στη συνέχεια ιδιοκτήτης;
- Ποιος ο ρόλος του κ. Αρτέμη Αρτεμίου στην αναζήτηση χρημάτων για τη δημιουργία του Syriza Channel;
- Είναι πράγματι οι κ.κ. Παππάς και Αρτεμίου το ίδιο ακριβώς πράγμα;
» Οφείλονται απαντήσεις, τις οποίες οι εμπλεκόμενοι μέχρι σήμερα έχουν κάνει οτιδήποτε για να αποφύγουν», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε στη δευτερολογία στην Κεντρική Επιτροπή για τις εσωκομματικές διαφωνίες και τον Παύλο Πολάκη
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.