- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
BioNTech: Πότε θα έχουμε μελέτες για εμβολιασμό παιδιών & βρεφών
Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών
BioNTech: Μελέτες για τη χορήγηση εμβολίων σε βρέφη και παιδιά έως 12 ετών - Οι κλινικές μελέτες και τα στοιχεία.
Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel αναφέρει σήμερα ότι έως τον Σεπτέμβριο η BioNTech θα έχει τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών που διεξάγει με τη Pfizer για τον εμβολιασμό βρεφών από έξι μηνών και πάνω κατά του κορωνοϊού. Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Ιούλιο αναμένονται τα αποτελέσματα για τις ηλικίες 5-12 ετών.
Σύμφωνα με το Reuters, σε ό,τι αφορά το ερώτημα για τον εμβολιασμό των ανηλίκων, η BioNTech ελπίζει να έχει απάντηση το καλοκαίρι. Όπως ανέφερε στο γερμανικό περιοδικό ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Ουγούρ Σαχίν, απαιτούνται τέσσερις έως έξι εβδομάδες για τη μελέτη των στοιχείων. «Αν όλα πάνε καλά, μόλις έχουν αποτιμηθεί τα αποτελέσματα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε αίτηση έγκρισης του εμβολίου για όλα τα παιδιά των αντίστοιχων ηλικιών σε διάφορες χώρες», είπε.
Να σημειωθεί ότι BioNTech και Pfizer κατέθεσαν μέσα στον Απρίλιο στις ΗΠΑ αίτημα έκτακτης χρήσης του εμβολίου τους στους εφήβους ηλικίας 12 έως 15 ετών.
Ο κ. Σαχίν δήλωσε ακόμη στο περιοδικό ότι η εταιρία είναι στο τελικό στάδιο πριν την κατάθεση αίτησης και στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές για εμβόλια σε ανηλίκους 12 ετών και άνω. Το εμβόλιο της Pfizer έχει άδεια χρήσης για άτομα από 16 ετών και άνω.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.