- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ: Tι απαντά ο Πολάκης στον Τσίπρα μετά το «άδειασμα»
«Να τελειώνουμε με τις "παρανοήσεις"»
O Πάυλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας απορρίπτονττας την άποψη του πρώην υπουργού Υγείας περί «δωσίλογων»
Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε την άποψη του Παύλου Πολάκη ότι η ΝΔ είναι κόμμα δοσίλογων.
Σχολιάζοντας όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, από τη Βουλή κατά τη συνεδρίαση για την προανακριτική του Νίκου Παππά, ο πρόεδρος του κόμματος είπε πως δεν θεωρεί τη Νέα Δημοκρατία παράταξη των δωσίλογων, «όπως και ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ». «Σε μία πολιτική αντιπαράθεση ακούγονται και υπερβολές», τόνισε, μιλώντας στον Kontra.
«Οι παρατάξεις έχουν την ιστορία τους. Δεν είναι η ΝΔ παράταξη δωσιλόγων, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα, όπως μας έχουν κατηγορήσει», συμπλήρωσε, απαντώντας εμμέσως στον Παύλο Πολάκη.
Μολατάυτα, ο Παύλος Πολάκης δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση Τσίπρα και -με ανάρτησή του στο Facebook- υπερασπίστηκε την αρχική τοποθέτησή του.
«Να το επαναλάβω για να τελειώνουμε με τις “παρανοήσεις”: Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων. Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής, δεξιάς και ακροδεξιάς που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας. Η πρώτη είχε Κολοκοτρώνηδες, Μακρυγιάννηδες, αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιώτηδες,114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή. Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπάσηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο, από μαυραγορίτες και δοσίλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμάνηδων και χουντικούς!! Τέλεια και παύλα! Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον προσωπικό λογαριασμό του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε για την Τουρκία
Σε μια περίοδο αυξημένων πιέσεων στην αγορά
Η Ελλάδα επιταχύνει τη μείωση του χρέους στέλνοντας ισχυρό μήνυμα σε αγορές και οίκους αξιολόγησης
Συνεχίζεται η κόντρα του υπουργού με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Ένταση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ
Ο δήμαρχος Αθηναίων τον είχε κατηγορήσει νωρίτερα για υποκρισία
Τι επεξεργάζεται η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους
Νέο πλαίσιο για την προστασία των ανηλίκων
Νέα στελέχη σε Δήμους και Περιφέρειες, με έμφαση σε ετοιμότητα, πρόληψη και συνεργασία φορέων
Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του νυν και του πρώην δημάρχου της Αθήνας
Προειδοποίηση της Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας
Αναλυτές βλέπουν επανάληψη του μοτίβου κακάο – Πίεση ζήτησης και προσδοκίες υπερπροσφοράς
Εγκρίθηκαν 20 Τομεακά Προγράμματα για ενίσχυση ανθεκτικότητας και κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης
Μοιάζει σαν σύμπασα η ηγετική ομάδα να μην έχει αντιληφθεί τις σημαντικές αλλαγές στον ελλαδικό και ευρωπαϊκό χώρο και επιδιώκει διαρκώς να συναγελάζεται με ένα δήθεν προοδευτικό μέτωπο
Τι δήλωσε η υπουργός Παιδείας για την απώλεια της εκπαιδευτικού Σοφίας Χρηστίδου
Ποιος είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Βουλής
Διαθέσιμος ο πίνακας με τα προσωρινά αποτελέσματα
Η Ελλάδα ως ευρωπαϊκός πυλώνας ενεργειακής σταθερότητας
Διεκόπη και πάλι η κοινοβουλευτική συνεδρίαση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.