Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Ραγκούσης: «Τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά»

«Ο πρώτος γύρος έπρεπε να διεξαχθεί με τις ευρωεκλογές»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
68205-137359.jpg

Στρέβλωση αποκαλεί ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης τη μη διεξαγωγή του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών μαζί με τις ευρωεκλογές με σημερινή του ανάρτηση:

«Εάν ο σημερινός πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως προβλεπόταν στον Καλλικράτη, διεξαγόταν μαζί με τις ευρωεκλογές τότε οι κομματικές φορτίσεις στις δημοτικές και περιφερειακές κάλπες θα ήταν σημαντικά περιορισμένες.

Η ψήφος για Δήμαρχο και Περιφερειάρχη θα ήταν περισσότερο αυτοδιοικητική επομένως και πιο αξιοκρατική.

Τα σημερινά αποτέλεσματα στους Δήμους και τις Περιφέρειες θα ήταν διαφορετικά εάν η Κυβέρνηση, με περισσή παλαιοκομματική κουτοπονηριά, δεν είχε και πάλι στρεβλώσει το πολιτειακά, θεσμικά και λογικά ορθό !

Κάποιοι προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από άξιους αυτοδιοικητικούς αδιαφορώντας για την βλάβη που θα τους προκαλέσουν. Ακόμη κι έτσι όμως, τελικά δεν θα αποφύγουν την ετυμηγορία των Ελλήνων!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου
Το πρώτο πλήρως προσβάσιμο Γραφείο Εξυπηρέτησης AμεΑ εγκαινίασε στη Θεσσαλονίκη η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο ανοίγει τον δήμο και την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων των οικογενειών», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY