- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Κρίτων Αρσένης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ
Διαφωνία της Αριστερής Πλατφόρμας
Έξι ακόμα ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν μετά τη χθεσινή τρίωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, όπου οι εκπρόσωποι της Αριστερής Πλατφόρμας διαφώνησαν με το όνομα του Κρίτωνα Αρσένη. Έτσι, ο κ. Αρσένης, ο οποίος το 2009 εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος κατά πλειοψηφία. Αντιθέτως, ομόφωνη ήταν η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για τα εξής πρόσωπα: Γιώργος Κυρίτσης, δημοσιογράφος, Μαρία Καραμεσίνη, οικονομολόγος, Γιώργος Φουντουλάκης, ΑΜΕΑ παραολυμπιονίκης, Πέπη Ρηγοπούλου, πανεπιστημιακός, Νικήτας Κανάκης, γενικός γραμματέας των Γιατρών του Κόσμου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παράπονα στον Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι επαναφέρει το θέμα του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεχώς και, μάλιστα, 30 ημέρες πριν από τις εκλογές. Ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας φέρεται να απάντησε πως ότι έχει να πει, το λέει μέσα στα όργανα του κόμματος.
Για να συμπληρωθεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απομένει, πλέον, να καλυφθούν άλλες δύο θέσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ένα πρόσωπο θα προέρχεται από τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ενώ ο άλλος πιθανό να είναι ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος δεν έχει απαντήσει σε σχετική πρόταση που του έχει γίνει. Σε κάθε περίπτωση, το πλήρες ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, οι άλλες δύο θέσεις δηλαδή, αναμένεται να έχει ανακοινωθεί το αργότερο έως τη Μ. Παρασκευή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού
Πρόγραμμα με «άρωμα» Θεσσαλονίκης
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.