Πολιτικη & Οικονομια

Η χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία για το βιβλίο του Κουφοντίνα

Τι λέει η Ελένη Αθανασιάδη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63363-127368.jpg

Μήνυμα που καταδικάζει το περιεχόμενο, αλλά και την έκδοση του βιβλίου του κ. Δημήτρη Κουφοντίνα από τις εκδόσεις Λιβάνη, έδωσε στη δημοσιότητα η κ. Ελένη Αθανασιάδη, χήρα του δολοφονημένου το 1988 από τη 17 Νοέμβρη επιχειρηματία κ.  Αλέκου Αθανασιάδη. Το μήνυμα έρχεται να προστεθεί στο πλήθος των αντιδράσεων για το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο έχει γίνει ήδη μπεστ σέλερ.

Γράφει η κ. Αθανασιάδη:

«Ένας θάνατος σε συγκλονίζει.

Ένας βίαιος θάνατος σού αφήνει σημάδια - πληγές ανεξίτηλες.

Με τον καιρό μαθαίνεις να ζεις με αυτές τις πληγές.

Όταν ξανανοίξουν ματώνουν ακόμα περισσότερο.

Ο εκδοτικός οίκος που ανέλαβε την έκδοση αυτού του "βιβλίου" δεν σκέφτηκε , δε σεβάστηκε, ούτε ενδιαφέρθηκε για τον πόνο μας».

Μ.Φ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY