- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Διαψεύδει ο Ε. Βενιζέλος ότι θα λάβει θέση επιτρόπου
Κάνει λόγο για «μυθεύματα»
Τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει θέση επιτρόπου στην Κομισιόν διέψευσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Με εντυπωσιακή επιπολαιότητα αναπαράγονται από μία συγκεκριμένη κατηγορία μέσων ενημέρωσης σχόλια περί δήθεν πιθανής ανάληψης καθηκόντων μέλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Κι αυτό, παρά την κατηγορηματική διάψευση εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ που θεώρησε αστεία τα σχετικά δημοσιεύματα.
Η αναπαραγωγή αυτού του είδους μυθευμάτων συνιστά ευθεία προσβολή προς τη δημόσια στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου καθ' όλη την περίοδο της κρίσης, κατά την οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι προτάσσει μόνο το συμφέρον του τόπου και την ανάγκη σταθερότητας, προκειμένου να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση και το μνημόνιο και να επανέλθει σε μία κατάσταση ευρωπαϊκής κανονικότητας.
Για το λόγο αυτό, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ παρακαλεί κάποιους που με ευκολία αναπαράγουν τα φτηνά αυτά σενάρια να σκεφτούν πόσο ανόητα και αντιφατικά είναι σε σχέση με το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του.
Εάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε ως βασικό του ενδιαφέρον την πολιτική του σταδιοδρομία θα είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν επιλογές “ωφέλιμες” ίσως και χωρίς πολιτικό κόστος για τον ίδιο, αλλά όχι για τη χώρα και για τη δημοκρατική παράταξη. Δεν το έκανε όμως και δεν θα το κάνει ποτέ, εις πείσμα όσων θέλουν να τον μετρούν με τα δικά τους κριτήρια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.