- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV
Σύντομα θα απολαμβάνουμε ενημέρωση και ψυχαγωγία, όπως μόνο η αριστερά μπορεί να προσφέρει
Ο Μάνος Βουλαρίνος «αποκαλύπτει» τους παρουσιαστές των εκπομπών και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV.
Θα έχετε, φαντάζομαι, ενημερωθεί για τη φιλοδοξία του κόμματος του Αλέκση να αποκτήσει κανάλι απ’ όπου θα μπορέσουν να συνεχίσουν το σπουδαίο (από ενημερωτική κυρίως άποψης) έργο της ΕΡΤ της περιόδου 2015-2019. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί δεν έχει σημασία, γιατί μόλις ενημερωθήκατε.
Οι συζητήσεις, οι διεργασίες και άλλες λέξεις που κρύβουν την απραξία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα απολαμβάνουμε ενημέρωση και ψυχαγωγία όπως μόνο στην Αλβανία του Χοτζ... ζητώ συγγνώμη... όπως μόνο η αριστερά μπορεί να προσφέρει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV θα έχει ως εξής:
11.55 Έναρξη προγράμματος Ο ύμνος της Τρίτης Διεθνούς μαζί με το Μαμά Γερνάω ερμηνευμένα από την Τάνια Τσανακλίδου.
12.00 – 14.00 Κόκκινη Αυγή Ενημερωτική εκπομπή με τον Κώστα Αρβανίτη. Πρόκειται για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού η οποία όμως θα ξεκινάει μια λογική ώρα και όχι από τα απάνθρωπα καπιταλιστικά άγρια χαράματα. («Το κοινό μας δεν ξυπνάει τις συστημικές ώρες» είπε στέλεχος του καναλιού που ερωτήθη σχετικώς).
14.00 – 14.50 Μαι Λέναι Κατερήνα Εκπομπή ποικίλης ύλης με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Θέματα κοινωνικά, θέματα μόδας, γκόσιπ και αποκαλύψεις για τη σόου μπιζ με μια αριστερή-προοδευτική-αντικαπιταλιστική ματιά.
14.50 – 15.00 Τα Άστρα Μιλάνε Ανατροπή Ζητάνε Αστρολογικές προβλέψεις, Ταρώ, φλιτζάνι και μαλλί της γριάς με τον Παύλο Χαϊκάλη.
15.00- 16.00 Mama Africa Κάθε μέρα ο σπουδαίος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ μας ταξιδεύει στη μαύρη ήπειρο. Τα αξιοθέατα, ο πολιτισμός και η καθημερινότητα της Μητέρας της Ανθρωπότητας.
16.00 – 17.00 Όλοι οι άντρες είναι Γουρούνια Εκπομπή για θέματα ισότητας που αποκαλύπτει τον καθημερινό σεξισμό που βιώνουν οι γυναίκες και τα non binary ατομα. Παρουσιάζει ο Τζέισον Αντίγονη.
17.00 – 18.00 1+1=3 Οικονομική ενημέρωση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η εκπομπή θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
18.00 – 19.00 2 μέτρα κάτω απ’ τη Γη Εκπομπή Υγείας με τον Παύλο Πολάκη.
19.00-20.30 Τα δάκρυα των 7 Δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Δελτίο αποκαλυπτικό, προοδευτικό, καταγγελτικό, μα πάνω απ’ όλα ανθρώπινο.
20.30 – 21.00 Ελευθερία του λόγου: Μια καπιταλιστική απάτη Σειρά ντοκιμαντέρ όπου παρουσιάζονται τα οφέλη της ελεγχόμενης από τον Λαό ενημέρωσης έτσι όπως την απολάμβαναν οι κάτοικοι των χωρών του ανατολικού μπλοκ. Παρουσιάζει ο Νίκος Παππάς.
21.00 – 22.30 (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) Μι του νjι κι μι του λjι
- Δημοσιογραφική εκπομπή με τον Κώστα Βαξεβάν’
21.00 - 22.30 (Τρίτη, Πέμπτη) Κλάσε με γριά μου να αγιάσω Σατιρική και αντικαπιταλιστική ματιά στη καθημερινή επικαιρότητα μέσα από την εμπνευσμένη και σύγχρονη ματιά του Λάκη Λαζόπουλου.
22.30 - 00.00 Κώλο-Τούμπες Πολιτικό τοκ σόου με τον Γιάννη Ραγκούση.
00.00 – μέχρι όσο πάει Στην υγειά των κορόιδων, βρε παιδιά Ο Σταμάτης Κραουνάκης καλεί φίλους και συναδέλφους του και μαζί τους ερμηνεύει αντάρτικα και άλλα τραγούδια που συνδέθηκαν με τους αγώνες της Αριστεράς.
Τα Σαββατοκύριακα το κανάλι θα προβάλλει επαναλήψεις του καθημερινού προγράμματος, ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου, αγώνες χάντμπολ και ομιλίες του Αλέκση Τσίπρα, του Πάνου Σκουρλέτη και του Τσε Γκεβάρα, καθώς δεν βρέθηκαν άνθρωποι να θέλουν να χαλάσουν τα τριήμερά τους. Και μπράβο τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι έχουν έκπτωση έως 50%, για ποιους ιδιοκτήτες ο φόρος είναι μηδενικός
Συμμετοχή άνω των 150.000 πολιτών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία ανάδειξης συνέδρων
«Θα μάθετε να σέβεστε τους θεσμούς», διαμηνύει ο υπουργός Υγείας
Έντονο ενδιαφέρον και αυξημένη συμμετοχή - Έως τις 19:00 ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Οι παρεμβάσεις στην αγορά και η συζήτηση για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
Η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε για πρώτη φορά στο αν απογοητεύτηκε που δεν προτάθηκε ξανά για το αξίωμα
Η κυβέρνηση εφαρμόζει μόνιμες φοροελαφρύνσεις για ιδιοκτήτες, μισθωτούς, οικογένειες και επαγγελματίες
Πόλεις-εργαστήρια της εθνικιστικής δεξιάς, ισλαμιστές υποψήφιοι και ο βαθύς ύπνος της γαλλικής κοινωνίας
Θα επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής ευθύνης ή θα παρασυρθεί από τον πειρασμό της εύκολης αντιπολίτευσης;
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Αναμένω τη δημόσια απολογία του μέσου και την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος» - Η ανάρτηση της κόρης του πρωθυπουργού
«Έπεσα από τα 108 στα 56 κιλά, χωρίς φάρμακα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο»
Μια ύστατη ευκαιρία να σταλεί ένα σαφές πολιτικό μήνυμα στην ελληνική κοινωνία
Ξεκίνησε το Διεθνές Συνέδριο Πολιτιστικής Συνταγογράφησης στην Αθήνα
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων και την 110 Πτέρυγα Μάχης
Εθνοπατριωτικό λεξιλόγιο, περιστέρια της ειρήνης, καταγγελία των γερακιών του Τελ Αβίβ — ποτέ της Τεχεράνης
Τέλος στην εκκρεμότητα δεκαετιών βάζει νέα ρύθμιση της Σοφίας Ζαχαράκη - Ποιους αφορά η διαδικασία
Ο οίκος επιβεβαιώνει το αξιόχρεο αναγνωρίζοντας μεταρρυθμίσεις, ανάπτυξη και συνεχή αποκλιμάκωση του χρέους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.