Πολιτικη & Οικονομια

Ο Τσοβόλας αναλαμβάνει συνήγορος του Παπαγγελόπουλου

Ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την παραπομπή του πρώην αναπληρωτή υπουργού σε Προανακριτική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Τσοβόλας
Δημήτρης Τσοβόλας © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Δημήτρης Τσοβόλας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου μετά τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Βουλής για προανακριτική στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, έγινε γνωστό ότι συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας με καταβολές από το ιστορικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και μνήμες από το ειδικό δικαστήριο του 1989 που έζησε στο πλευρό του, ιδρυτής του ΔΗΚΚΙ, έχει ανοιχτά στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αργά τη νύχτα έγινε δεκτή με 173 ψήφους κι έπειτα από μυστική ψηφορορία στη Βουλή έγινε η πρόταση της ΝΔ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής που θα διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis.

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για για πολιτική σκευωρία. Σε υψηλούς τόνους, μίλησε για εγκληματική ομάδα που απεργάζεται την ηθική και προσωπική του εξόντωση

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ