- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Πρώτη φορά «πόθεν έσχες» Βαρουφάκη
Όταν ο νυν επικεφαλής του ΜεΡΑ25 ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ποια είναι περιουσιακά στοιχεία του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου;
Ο σημερινός επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εμφανίζεται για πρώτη φορά στη λίστα, καθώς όφειλε να καταθέσει δήλωση για το έτος 2015, όταν και εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στα έσοδά του για το έτος φαίνεται να δηλώνει 89.840,62€, με τη σύζυγό του να παρουσιάζει εισόδημα 32.108,26€.
Σε ό, τι αφορά τώρα την ακίνητη περιουσία, ο κ. Βαρουφάκης έχει δηλώσει ένα σπίτι 78,80τ.μ., το οποίο και απέκτησε με γονική παροχή από το 1997 και δύο αγροτεμάχια, σε ένα εκ των οποίων κατέχει το 50% της ιδιοκτησίας. Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως ανήκουν στην οικογενειακή περιουσία του οικονομολόγου και πέρασαν στην κυριότητά του πολύ πριν το 2015.
Επιπλέον, η σύζυγός του δηλώνει στην κατοχή της ένα γραφείο το οποίο και αγόρασε προ δεκαετίας, δύο οικίες 194 τ.μ. και 380 τ.μ. αντίστοιχα και τρία αγροτεμάχια.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του διαθέτουν εννέα καταθετικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Αμερική, στους οποίους εμφανίζονται ποσά από 0€ έως και 39.608€ (στην Bank Of America).
Ο πρώην υπουργός διαθέτει πέραν της μηχανής μεγάλου κυβισμού με τον οποίο τον έχουμε δει να μετακινείται συχνά, τρία ακόμη επιβατικά αυτοκίνητα (ΙΧ), ένα εκ των οποίων από κοινού με τη σύζυγό του και μία ακόμη μοτοσικλέτα 650κ.εκ. Μια μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού διαθέτει και η σύζυγός του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έλαβαν τα χρήματα
Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το αυξημένο ενεργειακό κόστος
«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Θετικό πρόσημο στις ροές χρηματοδότησης και άνοδος των ιδιωτικών καταθέσεων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο για τις Κυκλάδες
Η πολιτική των μεταρρυθμίσεων έχει υπονομευθεί από μια σειρά σκανδάλων στα οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναγνωρίσει κυβερνητικές ευθύνες
Οι μετανάστες, οι διακινητές, ένα σποτ και οι θέσεις εργασίας
Αφορούν προσλήψεις ορισμένου χρόνου σε Χαϊδάρι, Ίλιον και Λάρισα
«Αυτά που λέει τα πιστεύει και είναι επικίνδυνος επειδή τα πιστεύει» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η προθεσμία για τα αναδρομικά, τις γονικές παροχές και τις κληρονομιές
Οι δύο περιοχές που δεν καλύπτονται
Η νέα απάντηση του δημοσιογράφου στους ισχυρισμούς του υφυπουργού
«Οι κάτοικοι θα λάβουν και έγγραφη διαβεβαίωση για την κατάσταση των κτιρίων τους» αναφέρει ο υπουργός
Η απάντηση του υπουργού Υγείας
Ποιοι συνταξιούχοι παίρνουν σειρά
Τι ισχύει με τα κριτήρια, όλα τα ποσά
Με ή χωρίς επιδοτήσεις μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση και να κάνουμε οικονομία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.