- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκουρλέτης: Η Αριστερά έχει επίδοξους νταβατζήδες
«Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου»
Σκουρλέτης: Η Αριστερά έχει επίδοξους νταβατζήδες. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου.
Για επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα έκανε λόγο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Alpha 989.
Ο κ. Σκουρλέτης μίλησε για «επίδοξους νταβατζήδες της Αριστεράς» που προσπαθούν, όπως είπε, να διαμορφώσουν την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει του συνεδρίου του κόμματος.
«Προφανώς υπήρξαν απανωτά δημοσιεύματα που κορυφώθηκαν την περίοδο των διακοπών. Επιχείρησαν μέσα από στοχοποίηση την απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξαν προσπάθειες διαφόρων κέντρων να διαμορφώσουν τη συζήτηση που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου. Εννοώ άτομα από το ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όπως αυτοπροσδιορίζονται, που νομίζουν ότι κατέχουν το αλάθητο και δεν καταλαβαίνουν ότι στο τι κάνει ένα κόμμα ακολουθείται μια δημοκρατική διαδικασία», ήταν η συγκεκριμένη αναφορά του για τους επικριτές του εντός και εκτός της Πολιτικής Γραμματείας.
Όσο για το εγχείρημα του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ και κατά πόσο αυτό σημαίνει καθαρή μετατόπιση στο Κέντρο, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε λέγοντας: «Με βάση τον πυρήνα των ιδεών και αρχών έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια αριστερή δύναμη που ποτέ δεν προσέγγιζε την πραγματικότητα σαν ένα κόμμα-σκαντζόχοιρος, ένα κόμμα περιθωρίου χωρίς να έχει τόλμη να βγαίνει μπροστά. Μιλάμε για μία δυναμική αριστερά που επιβεβαιώθηκε από το αποτέλεσμα, μπορεί να εκφράζει μεγαλύτερο μέρος του χώρου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.