Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης-Κικίλιας για «fast track» κόψιμο του καπνίσματος

Συνάντηση στο Μαξίμου για το πώς θα εφαρμοστούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης-Κικίλιας
Μητσοτάκης-Κικίλιας / © INTIME NEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Κικίλια στο Μέγαρο Μαξίμου για την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου θα έχει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με θέμα την άμεση εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. 

Ο νόμος που ισχύει εδώ και χρόνια έμενε ανενεργός, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει προεκλογικά ότι θα εφαρμοσθεί με «fast track» διαδικασίες, με την υιοθέτηση των κατάλληλων μέτρων το συντομότερο δυνατόν.

Κατά τη συνάντηση Μητσοτάκη - Κικίλια αναμένεται να συζητηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που θα εφαρμοσθούν καθώς με βάση τον ισχύοντα νόμο, στους ελέγχους υπάρχει επικάλυψη αρμοδιοτήτων, καθότι εμπλέκονται τόσο το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου υγείας (ΣΕΥΥΠ), όσο και η ΕΛ.ΑΣ. και η δημοτική αστυνομία. 

Υπενθυμίζεται ότι τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον παλαιό νόμο μπορεί να ξεκινήσουν από 50 ευρώ (για τους καπνιστές) και να φθάσουν και τα 10.000 ευρώ για τους καταστηματάρχες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Περί αντιπολίτευσης: ο ναρκισσισμός των μικρών διαφορών

Αυτό που προέχει για τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι η συγκρότηση μιας εικόνας «κρίσης» (με δίκαιες και άδικες κατηγορίες, λάσπη, υπονόμευση) από την οποία πρέπει για μία ακόμα φορά να διασωθούμε

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY