- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Την Τρίτη η ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Πότε θα γίνει το πρώτο υπουργικό συμβούλιο
Τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα ορκιστεί πρωθυπουργός της χώρας.
Τη Δευτέρα στις 13:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και θα ορκιστεί πρωθυπουργός της χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην ορκωμοσία αναμένεται να είναι μόνο η οικογένεια του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τον υποδεχθεί ο απερχόμενος πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης και την επόμενη ημέρα (Τρίτη) θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι τελετές παράδοσης-παραλαβής.
Την Τετάρτη 10 Ιουλίου θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο της ΝΔ στη Βουλή. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι και η μοναδική φορά που το υπουργικό συμβούλιο της ΝΔ θα συνεδριάσει στη Βουλή, καθώς όλα τα επόμενα θα πραγματοποιούνται στο Μέγαρο Μαξίμου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απέρριψε το ενδεχόμενο διχοτόμησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε τον ρόλο της τεχνολογικού κολοσσού
«Δεν παραχαράσσεται και δεν διαγράφεται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»
Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην εκδήλωση «Ocean Eye»
Το ζήτημα συζητήθηκε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων
Τι αποφάσισε η Βουλή για Λαζαρίδη και Αυγενάκη
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε στον άξονα Πτολεμαΐδας - Ξινό Νερό το οποίο χαρακτήρισε «σημαντικό έργο για την περιοχή»
Συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας με τη νέα πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Πνινάτ Γιανάι
H ενημέρωση των κληρονόμων θα είναι άμεση
Νέα ανατροπή για τους δικαιούχους
Ο κινέζος πολιτικός επιστήμονας μιλά στην ATHENS VOICE
Πότε μπαίνουν τα χρήματα
«Για κάλπικες υποσχέσεις και λεφτόδεντρα», έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Το πολιτικό σκηνικό μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και οι προκλήσεις της αντιπολίτευσης
Τι είπε για Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου
Ποια είναι τα ποσά της επιστροφής
Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
Από τη ρητορική κατά των ελίτ στις ασαφείς οικονομικές εξαγγελίες
«Η κοινωνική πολιτική κρίνεται στην πράξη», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
«Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής μπορεί να εκφράσει και να εγγυηθεί το ΠΑΣΟΚ» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.