- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Αλλαγές στη φορολοταρία αποδείξεων
Ποιοι και πώς εξασφαλίζουν περισσότερους λαχνούς
Με αλλαγές θα διεξαχθεί η φορολοταρία αποδείξεων με τους φορολογούμενους να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση με περισσότερους λαχνούς.
Με αλλαγές θα διεξαχθεί η φορολοταρία αποδείξεων για τον μήνα Μάιο με τους φορολογούμενους να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κλήρωση με περισσότερους λαχνούς, άρα να έχουν και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.
Συγκεκριμένα φορολογούμενοι με συναλλαγές πάνω από 100 ευρώ και έως 1.500 ευρώ θα συμμετέχουν στη φορολοταρία με περισσότερους λαχνούς.
Οι αλλαγές που επήλθαν και θα ενεργοποιηθούν αυτή την εβδομάδα προβλέπουν τα εξής:
Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του κάθε φορολογούμενου έως εξής:
*Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών μέχρι 200 ευρώ αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 1 ευρώ.
*Για τα επόμενα 300 ευρώ, δηλαδή συνολικό άθροισμα από 201 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 2 ευρώ.
*Για τα επόμενα 500 ευρώ, δηλαδή για συνολικό άθροισμα συναλλαγών από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, αντιστοιχεί ένας λαχνός για κάθε 3 ευρώ.
*Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών πάνω από 1001 ευρώ, αντιστοιχεί 1 λαχνός για κάθε 6 ευρώ, με ανώτατο όριο συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη για τις ανάγκες του προγράμματος των δημοσίων κληρώσεων, το ποσό των πενήντα χιλιάδων 50.000 ευρώ.
Κάθε συμμετέχων μπορεί να αναδειχθεί τυχερός μέχρι 2 φορές μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος. Σε περίπτωση που συμμετέχων αναδειχθεί τυχερός περισσότερες από δύο φορές, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της εκάστοτε κλήρωσης.
Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει λογαριασμό πληρωμών, δίνεται προθεσμία 3 μηνών από την επομένη της ημερομηνίας διεξαγωγής της κλήρωσης, προκειμένου να δηλώσουν τον λογαριασμό πληρωμών στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του λογαριασμού πληρωμών.
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί λογαριασμός πληρωμών εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο καταβάλλεται στον 1ο, 2ο κ.ο.κ. δικαιούχο, κάτοχο του 1ου, 2ου κ.ο.κ. αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης, ο οποίος ενημερώνεται επίσης μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό του στο TAXISnet.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αποτελεί υποχρέωση της αναδόχου κοινοπραξίας η αποκατάσταση των ζημιών» ανέφερε ο υφυπουργός
Η χώρας μας δεν σταματά να αλλάζει πίστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό
Τι ζητά από τον πρόεδρο της εταιρείας
Ξύλο μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, λεηλασίες σε καταστήματα
Η δήλωση του βουλευτή Ηρακλείου
Η πολιτική διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών και η εργαλειοποίηση της κοινωνικής οργής
Πόσα δίνουμε τον χρόνο για την καθημερινή μας συνήθεια
«Για να θησαυρίσουν δεν διστάζουν να οδηγούν στον θάνατο απελπισμένους ανθρώπους»
Το κρίσιμο Eurogroup και τα δεδομένα στο τραπέζι
Οι 4 παράγοντες που καθορίζουν την πραγματική αξία
Βρίσκεται στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου
Στα 1,55 ευρώ το λίτρο με τις επιδοτήσεις
Από τα πέντε διαμερίσματα ενός Ρώσου λαθρεμπόρου καυσίμων το 1984 μέχρι τον πύργο της Μόσχας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους πολίτες να εμπιστευτούν την παράταξη στις εθνικές εκλογές
Η αποκαλυπτική έρευνα των Μιχάλη Νικηφόρου, Βλάσση Μίσσου, Χρήστου Πέρρου και Νικόλαου Ροδουσάκη
Η ελληνική κυβέρνηση παρακολουθεί προσεχτικά τα επεισόδια στη Γαλλία
Αιχμές του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την εβδομαδιαία ανασκόπηση Μητσοτάκη
Τι είπε για τα νέα μέτρα στήριξης
Γιατί η φθορά της κυβέρνησης δεν μετατρέπεται αυτόματα σε πολιτικό κέρδος για τους αντιπάλους της
Το τηλεφώνημα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με ανυποψίαστο υπάλληλο υπενθυμίζει ότι δημοκρατία δεν είναι μόνο θεσμική αρχιτεκτονική, αλλά και διαπροσωπική σχέση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.