Πολιτικη & Οικονομια

Γιατί προσπάθησαν τόσο πολύ να μην είναι ο Βενιζέλος στην επόμενη Βουλή;

Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
397459_1.jpg

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

Ελέγχουν οι φιλελεύθεροι το HBO; Υπάρχει κάτι καλό με όλους αυτούς τους διορισμούς και τις μετατάξεις της τελευταίας ώρας στη Βουλή; Τι έγινε πιο κατανοητό μετά την καταγγελία - βόμβα του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου;

 

Το καλό με όλους αυτούς τους διορισμούς και τις μετατάξεις της τελευταίας ώρας στη Βουλή είναι ότι, μετά τις 8 Ιουλίου, θα δυσκολεύονται τουλάχιστον να φωνάζουν απέξω «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή».

 

 

Ψεύτικο θέμα, fake news με δεμένες χελώνες. Μονταρισμένο βίντεο, fake news με Μητσοτάκη να καταργεί εργασιακά δικαιώματα. Ο Λευτέρης Κρέτσος ήξερε γιατί είχε καταγγείλει προκαταβολικά το Facebook που όρισε ελεγκτές των fake news τα Ellinika Hoaxes.

 

 

Και αυτή τη φορά, τρίτη στη σειρά, η Αλέκα Παπαρήγα είναι τιμητικά στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ. Άλλωστε όπως είχε πει η κυρία Γεννηματά, δεν είθισται σε κανέναν πολιτικό χώρο να μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οι πρώην αρχηγοί.

 

 

Μετά την καταγγελία - βόμβα του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου αρχίζει να γίνεται κατανοητό γιατί έγιναν τόσες προσπάθειες ώστε να μην είναι στην επόμενη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

 

 

Μα πώς είναι δυνατόν να λέει πάντα ψέματα; Δεν παρέλαβε 400 δισ. χρέος, αντιθέτως, αυτό που παρέλαβε το μεγάλωσε.

 

 

Πριν λίγα χρόνια τους απειλούσε με Ειδικό Δικαστήριο, γιατί αλλιώς υπήρχε και το λιντσάρισμα. Τώρα ο Στάθης Παναγούλης κατεβαίνει υποψήφιος με τους τότε «προδότες» και δεν ξέρεις ποιος από τους δύο είναι χειρότερος.

 

 

Η Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσε την ένταξή της στο ΚΙΝΑΛ εκθειάζοντας τον Τσίπρα. Λογικό ακούγεται.

 

 

Τσίπρας: «Η Ελλάδα δεν είναι πια η χρεοκοπημένη χώρα που παραλάβαμε το 2015». Όχι. Τώρα έχει μεγαλύτερο χρέος, μικρότερους μισθούς, μικρότερες συντάξεις και περισσότερους φόρους.

 

 

Καλά, όλος αυτός ο χαμός έγινε για να διορίσει στη Βουλή τη γυναίκα του ο Βούτσης και να κάνει διακοπές σε θαλαμηγό ο Αλέξης; Δεν μας το έλεγαν να γλιτώναμε τον διχασμό 10 χρόνια τώρα;

 

 

Διασκεδαστική λεπτομέρεια στην τροπολογία που χαρίζει το πρόστιμο για λαθρεμπόριο στη ΣΕΚΑΠ. Το κράτος οφείλει να το διαγράψει εντός 10ημέρου. Πώς και τέτοια πρωτοφανής ταχύτης; Για να έχει κλείσει η υπόθεση αμετάκλητα πριν τις εκλογές.

 

 

Έχει πλάκα που ενώ το είχε ανακοινώσει, όλοι περίμεναν να τον δουν με τα μάτια τους να πηγαίνει στον Πρόεδρο για να το πιστέψουν ότι φεύγει!

 

 

Οι ΑΝΕΛ δήλωσαν ότι δεν θα κατέβουν στις εκλογές. Εκτός από Κουντουρά, Τέρενς Κουίκ, Κόκκαλη, Χρυσοβελώνη, Παπαχριστόπουλο, Ζουράρι και τη λοιπή κοινοβουλευτική ομάδα τους που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Μα αφού έχουμε βγει από τα Μνημόνια από πέρυσι, τι θυμώνει ο πρωθυπουργός με την Κομισιόν και τις εκθέσεις της; Τι τους ρωτάει;

 

 

Chernobyl: Αμάν αυτοί οι φιλελεύθεροι, ακόμα και το HBO ελέγχουν.

 

 

Νίκος Βούτσης: «Δεν αισθάνομαι ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης». Ήμασταν βέβαιοι.

 

 

Όταν η Τασία λέει ότι είναι overqualified η κόρη της θα εννοεί ότι έχει και μάνα υπουργό και πατέρα υπουργό.

 

 

Πείτε μας, ποιον συγγενή διορίσαμε, ρωτούσε επιτακτικά τον Δένδια, ο Γιώργος Τσίπρας, πρώτος ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα...

 

 

ΔΙΟ.ΡΙ.ΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ