- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Π. Καρκατσούλης: «Άστοχη» η απόφαση Γεννηματά για Βενιζέλο
Πώς σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ
Η ρήξη Γεννηματά-Βενιζέλου «τραυματίζει» το ΚΙΝΑΛ λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές, εκτιμά ο Π. Καρκατσούλης.
Την αντίθεσή του στην απόφαση της Φώφης Γεννηματά να έρθει σε ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξέφρασε ο Παναγιώτης Καρκατσούλης. Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής χαρακτήρισε «άκαιρη» και «άστοχη» την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, επισημαίνοντας ότι η εξέλιξη αυτή «τραυματίζει» την παράταξη στην κρισιμότερη στιγμή της μάχης, καθώς σε λίγες εβδομάδες στήνονται κάλπες για τις εθνικές εκλογές.
Η άκαιρη και άστοχη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία τέθηκε εκτός παιδιάς ο Ευ. #Βενιζέλος, τραυματίζει την παράταξη στην κρισιμότερη στιγμή της μάχης. @action24_ pic.twitter.com/icQAaWc2Jw
— Π. Καρκατσούλης (@pkarkatsoulis) June 3, 2019
Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση της κ. Γεννηματά να τοποθετήσει τον Γιώργο Καμίνη στην πρώτη θέση του Επικρατείας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Βενιζέλου, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, σχολίασε: «Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ. Δεν ήθελαν την παρουσία μου. Ήταν προσχηματικό επεισόδιο η συνάντηση με τη κ. Γεννηματά για να στείλει μήνυμα». Από τη μεριά του ο κ. Καμίνης υποστήριξε: «Δεν είμαι εγώ ο λόγος του διαζυγίου ΚΙΝΑΛ - Βενιζέλου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.