- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Π. Γερουλάνος: «Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού» (video)
Επίσκεψη το υποψήφιου δημάρχου στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων
«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξάρτητα από εισοδηματικά κριτήρια» δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων, ο Παύλος Γερουλάνος.
Με τους εργαζόμενους και την Πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών κ. Πόπη Γιαννοπούλου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Παύλος Γερουλάνος.
Κατά την επίσκεψή του στο κτήριο της οδού Ρόδου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες και τα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου, ο Παύλος Γερουλάνος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό για την οργάνωση και τη λειτουργία των 72 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων, στους οποίους φιλοξενούνται και σιτίζονται σήμερα περισσότερα από 4.500 παιδιά.
Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τον παιδικό σταθμό της οδού Παλαμηδίου στον Κολωνό και συνομίλησε με τις δασκάλες για τις συνθήκες φροντίδας και μάθησης των μικρών Αθηναίων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να κρατήσουμε εδώ τις οικογένειες που ζουν στην Αθήνα. Για να το πετύχουμε, οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να μη μένει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων.
Ξεκινάμε από την πρώτη μέρα την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και τη δημιουργία νέων στις περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες, όπως τα Σεπόλια και η Ριζούπολη».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.