- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μητσοτάκης: Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν και το άσυλο θα καταργηθεί
«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης»
«Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν, το άσυλο θα καταργηθεί και τα πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές» τόνισε από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το μήνυμα της Πάτρας αντηχεί σε όλη την Ελλάδα. Ας έλθουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να δουν τι σημαίνει μεγάλη συγκέντρωση», είπε στην αρχή της ομιλίας του στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Είμαστε με όλους τους Έλληνες» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «στις 26 Μαΐου θα σημάνει η μεγάλη πολιτική αλλαγή».
«Σε έξι μέρες έχουμε εκλογές», τόνισε, σημειώνοντας ότι αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από 4 χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν.
«Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης. Σε αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής και θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η Νέα Δημοκρατία» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου».
«Θα εργαστώ ακούραστα για μια Παιδεία για όλα τα νέα παιδιά, για να αποκτήσουν πτυχία που θα έχουν αντίκρισμα στην αγορά εργασίας. Πιστεύω στην καλή δημόσια Παιδεία. Θα υπάρχει καλό δημόσιο πρότυπο σχολείο σε κάθε περιφέρεια. Θα προσλάβουμε νέους εκπαιδευτικούς, θα προσλάβουμε νοσηλευτές γιατί όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα για καλή δημόσια περίθαλψη. Το σχέδιό μου είναι για ασφάλεια για όλους. Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα πανεπιστήμια, θα φύγουν μια καλή. Το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί και τα πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές και τους καθηγητές. Θα προσλάβουμε και 1.500 νέους αστυνομικούς για να αισθάνεστε όλοι ασφαλείς στις γειτονιές σας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οι συνταξιούχοι έχουν αξιοπρέπεια , δεν εξαγοράζονται με δώρα της τελευταίας στιγμής», είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλουν μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα.
Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από την ΝΔ «να επιστρέψουν σπίτι τους».
Τόνισε ότι είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό και σημείωσε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη.
«Απέναντι στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει η αλήθεια και η σκληρή δουλειά» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Δεν θέλουμε να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση. Δεν χρειάζεται καμία δημοσκόπηση για να διαπιστώσει κανείς το ρεύμα για τη Νέα Δημοκρατία».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο επίκεντρο συνδεσιμότητα, ενέργεια και Patriot
«Η συμφωνία θα δημοσιοποιηθεί, δεν θα είναι κρυφή», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Η διαφωνία είναι δικαίωμά τους. Η καταψήφιση, όμως, συνοδεύεται από ευθύνη», αναφέρει σε άρθρο του ο υπουργός Επικρατείας
«Η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί τον άνθρωπο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής
Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
Ανάρτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού
Μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ηλεκτρική διασύνδεση και το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τι αναφέρει για συνομιλίες με την Αίγυπτο, Μονή Σινά και φοροδιαφυγή
Οκτώ μήνες από τη νομοθέτηση της Εθνικής Κοινωνικής Συμφωνίας - Στο επίκεντρο κλαδικές και επιχειρησιακές ΣΣΕ
Η λειτουργία «Ψάξε μου Φθηνότερα» προσφέρει οικονομικές εναλλακτικές χωρίς αλλαγή καταστήματος
Αύξηση 9% στον αριθμό των συναλλαγών και μείωση 23% στα περιστατικά απάτης
Ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, ανθρωπισμού και διεθνούς αλληλεγγύης
Σκληρή απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών στις δηλώσεις για τους μουφτήδες της Θράκης
Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Συμεών είχε ο πρωθυπουργός
«Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών
Στο βήμα της Παναττικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο υπουργός Επικρατείας συγκρίνει την πορεία των δύο οικονομιών από το 2019 έως σήμερα
Παρεμβάσεις 500 εκατ. ευρώ, φοροαπαλλαγές, περιορισμοί στα Airbnb και νέα στεγαστικά προγράμματα
Ο αμερικανικός οίκος βλέπει ισχυρές δημοσιονομικές επιδόσεις, συνεχή μείωση του χρέους και ανθεκτική ανάπτυξη
O πρωθυπουργός υπερασπίστηκε την κυβερνητική πολιτική κατά της φοροδιαφυγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.