- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης: Κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του
«Στόχος μας το 2022 κάθε Αθηναίος να βρίσκει πράσινο στη γειτονιά του το πολύ με 10 λεπτά περπάτημα»
Ο Κώστας Μπακογιάννης στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη».
Δύο περιοχές της Αθήνας στις οποίες, για τα σημερινά δεδομένα της πόλης, υπάρχουν αρκετές γωνιές με πράσινο αλλά είναι αφρόντιστο και μαραζώνει, επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης. Στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη» ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων κουβέντιασε με τους κατοίκους και του έθεσαν το ζήτημα ως ένα από τα πιο σημαντικά που τους απασχολούν μαζί με τα θέματα της ασφάλειας, του φωτισμού και της καθαριότητας.
«Στον Άγιο Σώστη και στο Πάρκο «Δημάρχου Δημήτρη Μπέη» υπάρχει πράσινο το οποίο όμως οι άνθρωποι που ζουν εδώ περιμένουν από τον Δήμο να του δώσει ζωή , να το φροντίσει και να το αυξήσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συζητώντας με τους κατοίκους είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει για το δικό του σχέδιο: «Επενδύουμε 29 εκατομμύρια ευρώ για το πράσινο στην Αθήνα αλλάζοντας τη σημερινή εικόνα ώστε συνολικά η πόλη να διαθέτει 3.200.000 τ.μ. πράσινου. Φτιάχνουμε «πάρκα τσέπης» σε εγκαταλελειμμένα οικόπεδα που βρίσκονται στις πυκνοκατοικημένες γειτονιές. Αρχίζουμε με δύο τουλάχιστον σε κάθε Δημοτική Κοινότητα», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» περιλαμβάνεται η αντικατάσταση και φύτευση 75.000 δέντρων ενώ όπως είπε ο Κώστας Μπακογιάννης «πρασινίζουμε και ανοίγουμε τις σχολικές αυλές στις περιοχές της Αθήνας. Στόχος μας είναι το 2022 κάθε κάτοικος να βρίσκει πράσινο στην γειτονιά του το πολύ με 10 λεπτά περπάτημα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.