- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βορίδης για Τσίπρα: Σαμαράς και Μητσοτάκης δεν έχουν ιδιωτικότητα;
«Οι διακρίσεις κατέρρευσαν», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
Ο Μάκης Βορίδης απαντά στα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας περί παραβίασης της ιδιωτικότητάς του.
Απάντηση σε όσα δήλωσε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περί παραβίασης της ιδιωτικότητάς του μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από τις διακοπές του τον περασμένο Αύγουστο στη θαλαμηγό του εφοπλιστή Παναγόπουλου.
«Είπε ο Τσίπρας χθες ότι παραβιάζεται η ιδιωτικότητα του. Ο Σαμαράς όταν θίγεται το παιδί του δεν έχει ιδιωτικότητα; Η κυρία Μητσοτάκη όταν συκοφαντείται και λασπολογείται συστηματικά από τον πρωθυπουργό δεν έχει ιδιωτικότητα; Όταν έρχεται ο πρωθυπουργός και συκοφαντεί την κυρία Μητσοτάκη και θέτει ζητήματα για τις απολύτως προσωπικές σχέσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τη σύζυγό του την περίοδο της διάστασης τους όταν μιλά για το σπίτι του Βολταίρου που έχει αγοραστεί νομίμως και έχει ελεγχθεί και δεν έχει βρεθεί τίποτα δεν έχει ιδιωτικότητα; Όταν λέει μεσοτοιχία με το Χριστοφοράκο στην Τήνο που είναι ψέμα γιατί είναι αλλού το σπίτι του Χριστοφοράκου και άλλου του Μητσοτάκη αυτοί ιδιωτικότητα δεν έχουν;», είπε ο κ. Βορίδης.
Συνεχίζοντας ο κ. Βορίδης δήλωσε ότι υπάρχει ένα σημείο όπου η ιδιωτικότητα κάμπτεται όταν είσαι υποκριτής και όταν ελέγχονται αυτά που λες δημόσια σε σχέση με την ιδιωτική σου συμπεριφορά.
«Ο πρωθυπουργός δεν μας έλεγε για τη σχέση που έχουμε εμείς με τους εφοπλιστές και ότι αυτός ποτέ δεν θα καταδεχόταν τέτοιου είδους σχέσεις; Και μετά παίρνεις το κότερο κάνεις διακοπές και όταν σου λένε ότι αυτό είναι αντιφατικό γιατί έχεις ψηφίσει και μια διάταξη που χαρίζεις δεκάδες εκατομμύρια στους εφοπλιστές όταν σου το λένε αυτό τότε θυμάσαι ότι έχεις ιδιωτικότητα;», είπε και κατέληξε αναφέροντας ότι όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ θα τελειώσουν μόνο με την έκδοση δικαστικών αποφάσεων. «Οι διακρίσεις κατέρρευσαν, ο απλοποιητικός τρόπος κατέρρευσε και τώρα πια δεν έχετε καινούρια κόλπα, τώρα έρχονται οι εκλογές. Το ηθικό σας πλεονέκτημα βούλιαξε», σημείωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «Attiki On» κινείται σε χρόνο ρεκόρ
Η πλαστική έκδοση μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ΜΜΜ της Αθήνας και στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης
Τι έδειξε η έρευνα του think tank
Το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
InSocial και ΠΑΣΟΚ ανοίγουν τον δημόσιο διάλογο για τις θεσμικές τομές της επόμενης αναθεωρητικής διαδικασίας
Η κατάθεση του υπουργού Υγείας στο δικαστήριο
Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος
Ξεκινά δυναμικά η υλοποίηση του στεγαστικού προγράμματος
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις
«Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα» είπε ο πρώην υπουργός
Κινδυνεύει να κάνει ξανά το ΠΑΣΟΚ κομπάρσο στον χώρο της κεντροαριστεράς
Εφόσον η πολιτεία έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα, θα ήταν παλαβός κάποιος να μην το ασκήσει προκειμένου να διεκδικήσει το οποιοδήποτε αίτημά του
Έχει ενημερωθεί ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε ερώτησή τους ζητούν να αρθεί «ο καταχρηστικός αποκλεισμός των δικαιούχων του Μ23»
Στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Santa Run, συναυλίες, πάρτι και ξεναγήσεις στη στολισμένη πόλη
Πώς σχολιάζει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ την υποψηφιότητα Πιερρακάκη
«Διαφορετικά τα αιτήματα σε κάθε μπλόκο»
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ – Όλα όσα προβλέπει
Όσοι απορρίπτουν τρεις προτάσεις απασχόλησης θα χάνουν το δικαίωμα στο επίδομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.