- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γ. Πατούλης: Εγκληματική αδιαφορία για τον ΧΥΤΑ Φυλής
Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο, είπε χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος για την Περιφέρεια της Αττικής
«Δούρου και Σγουρός επιμένουν στην ίδια αποτυχημένη πολιτική που έφερε την Αττική σε αδιέξοδο» τόνισε σε τηλεοπτικό debate, ο Γιώργος Πατούλης
«Μετεξεταστέες» οι προηγούμενες Διοικήσεις της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων για την Αττική υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο debate μεταξύ των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής με τη συμμετοχή επίσης της Ρ. Δούρου, του Γ. Σγουρού και του Γ.Πρωτούλη, που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.
«Είμαι πραγματικά ανήσυχος γιατί χάθηκε πολύτιμος χρόνος για την Αττική λόγω ανικανότητας και ιδεοληψιών» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, χαρακτήρισε υγειονομική βόμβα τον ΧΥΤΑ Φυλής καταλογίζοντας μάλιστα στις προηγούμενες διοικήσεις απόλυτη αδράνεια και εγκληματική αδιαφορία, σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Αποδείχθηκε ότι κανείς από τους δύο δεν προχώρησαν έγκαιρα σε ένα αποτελεσματικό σχέδιο επίλυσης του ζητήματος και δεν εφάρμοσαν καμία πολιτική ανακύκλωσης. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία υγειονομική βόμβα που είναι ο ΧΥΤΑ Φυλής και οι ευθύνες γι΄αυτό έχουν ονοματεπώνυμο τόνισε και πρόσθεσε πως ο Περιφερειακός σχεδιασμός της κας Δούρου δεν διευκρινίζει ούτε που θα κατασκευαστούν οι μονάδες επεξεργασίας, ενώ δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για την προώθηση της ανακύκλωσης.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης παρουσίασε με στοιχεία τις κατηγορίες ότι ο Δήμος Αμαρουσίου «φόρτωσε τη Φυλή με τόνους σκουπιδιών» τονίζοντας ότι «το 2016-17 είχαμε μείωση των στερεών αποβλήτων σεποσοστό 10,2% όταν ο μέσος όρος των Δήμων είχε μείωση 3%, ενώ το 2017-18 είχαμε μείωση σε ποσοστό 15,2%».
«Χρειάζεται να γίνει μία Νέα Αρχή σε αυτό το ζήτημα, με σχέδιο και σαφή χρονοδιαγράμματα και προγράμματα εκπαίδευσης για την ανακύκλωση στα σχολεία. Εμείς στις 6 Μάιου θα παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας για όλα όσα πρέπει να γίνουν και δεν έγιναν όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.