- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μεγαλοοικονόμου: Θα κάνω αγωγή στον Μητσοτάκη
«Γιατί είπε ότι υπήρξε συμφωνία να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων»
Την πρόθεσή της να καταθέσει αγωγή σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέφρασε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ.
«Την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνω αγωγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είπε ότι υπήρξε συμφωνία να δώσουμε τη Μακεδονία έναντι των συντάξεων. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό και με προσβάλει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Θα κάνω αγωγή για να φέρει τα στοιχεία που έχει. Ας καλέσει την Αγκελα Μέρκελ και τον Πιερ Μοσκοβισί στο δικαστήριο. Εγώ ψήφισα την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών. Μπορεί αύριο να μην είμαι βουλευτής, αλλά θα είμαι υπόλογη απέναντι στον λαό, τα παιδιά, τα εγγόνια μου», πρόσθεσε.
Μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι «ο πρωθυπουργός θα ήταν πολύ ανόητος αν έπαιξε με το Μακεδονικό για να ευχαριστήσει το 10-20% που είναι οι συνταξιούχοι, αφού ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι το 80% ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών».
Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στο Open, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας αντάλλαξε το Μακεδονικό με τις συντάξεις, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία γι αυτό. Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες και να τους ευχαριστήσει για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους
«Στηριζόμαστε σε εθελοντές και μέλη», απαντάει η ΕΛΑΣ
Έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες που προκαλούν φωτιά
Κυβερνητική παρέμβαση 60 εκατ. ευρώ για να μπει φρένο σε νέες αυξήσεις
Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής
Έρχονται πληρωμές 140,9 εκατ. ευρώ σε 192.717 δικαιούχους
Οι αντιφατικές θέσεις για τις συνεργασίες και τα λάθη που του κόστισαν πολιτικά
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Οι τελευταίες ευκαιρίες για επιδότηση ανακαίνισης και αγορά πρώτης κατοικίας
Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Ξεκινούν οι Μονάδες των Ασφαλών Καταφυγίων για τους ευάλωτους
Οι ποινές για τους παραβάτες
Κατασχέθηκαν εκατομμύρια ευρώ, 4,1 εκατ. τσιγάρα και 528 όπλα
Ποιες επικουρικές καταβάλλονται πρώτες
«Μας έλεγαν ότι εκείνος πληρώνει τα έξοδα της ΕΛΑΣ και τώρα ότι χρηματοδοτούνται από τα μέλη τους»
Τι ισχύει για την παράλληλη απασχόληση
Ποιοι είναι δικαιούχοι, πώς να υποβάλλετε αίτηση
Κάπως έτσι πορεύεται η Ελλάδα την τελευταία δεκαπενταετία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.