- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δεν χάθηκε ο κόσμος» υποστήριξε η Κατερίνα Παπακώστα αναφορικά με το σκηνικό εκτεταμένης ανομίας, που παρουσιάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω των βίαιων συμπλοκών χούλιγκαν και της επίθεσης αναρχικών στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως.
Η υφυπουργός υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας σε βουλευτές χωρών που μετέχουν στη διακοινοβουλευτική συνέλευση του ΝΑΤΟ υποστήριξε ότι τα φαινόμενα ανομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά είναι προϊόν fake news, ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση να μην επενδύει για κομματικά οφέλη στα ζητήματα ασφαλείας.
«Το Σαββατοκύριακο υπήρξε μπαράζ δημοσιευμάτων που περίπου παρουσίασε ότι χάθηκε ο κόσμος στην Αθήνα σε ζητήματα ασφαλείας. Δεν είναι έτσι η πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται αύξηση της ασφαλείας ούτε πως εμείς ζητάμε ασυλία κριτικής. Όμως η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι επικοινωνιακός σάκος του μποξ».
Η σύγχρονη φιλοσοφία αστυνόμευσης την οποία επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση και στην πρόληψη και όχι στην καταστολή που δεν βοηθά τα νέα δεδομένα», τόνισε η κ. Παπακώστα η οποία κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι εκείνα δημιουργούν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών.
«Δημιουργείται απο εκείνους που κρατούν τα μικρόφωνα 24 ώρες το 24ωρο και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, ενώ εμείς μιλάμε μόνο πέντε λεπτά και χανόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Παπακώστα διευκρίνισε ότι προέρχεται από την Καραμανλική δεξιά. «Η σχολή σκέψης του Καραμανλή δίδαξε την μετριοπάθεια και την συνεννόηση στα κρίσιμα ζητήματα όπως την ανάπτυξη αλλά και τα θέματα ασφάλειας» είπε.
«Προέρχομαι από την Καραμανλική δεξιά και συνεργάζομαι με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της χώρας» είπε και φρόντισε να πληροφορήσει πως το κόμμα που έχει δημιουργήσει έχει Καραμανλικές καταβολές.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
«Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά έναν πραγματικό αγρότη, με πραγματική παραγωγή. Δεν αφορά ανύπαρκτη καλλιέργεια, εικονική δραστηριότητα ή παράνομη είσπραξη ενισχύσεων»
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.