- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μετατέθηκε για την Τετάρτη η συνέντευξη Τσίπρα στο «Open»
Αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου
Μετατέθηκε η συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του «Open» και την Έλλη Στάη.
Η πρώτη συνέντευξη του πρωθυπουργού, για το 2019, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, μετατέθηκε για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Σε αυτή την απόφαση, πιθανότατα, οδηγήθηκαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού μετά τις τελευταίες αναταράξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. Ωστόσο σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, η αναβολή γίνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη το πρωί είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις. Έτσι ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία το απόγευμα της Τετάρτης να σχολιάσει τις όποιες εξελίξεις.
Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Open, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει σε ερωτήματα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τον Πάνο Καμμένο και την κυβερνητική πλειοψηφία όταν θα φτάσει στη Βουλή προς κύρωση η προωθούμενη συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων, για τον τελικό χρόνο διεξαγωγής των επερχόμενων εθνικών εκλογών, για τις εξελίξεις στην οικονομία, για την υπόθεση Novartis, αλλά και για την προγραμματισμένη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.