- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τσίπρας για πιθανή αποχώρηση Καμμένου: «Όχι, ρε παιδιά, πού να πάει;»
Καθησυχαστικός ο πρωθυπουργός
Σίγουρος για την παραμονή του Πάνου Καμμένου στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Σε ερώτηση των κοινοβουλευτικών συντακτών για το αν έχει plan b σε περίπτωση που ο κ. Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση μαζί με τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός απάντησε χαμογελώντας «Όχι ρε παιδιά πού να πάει; Μην ανησυχείτε…».
Συνομιλώντας στο Περιστύλιο της Βουλής με δημοσιογράφους, απάντησε και για την αυριανή «μονομαχία» που αναμένεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη με φόντο τον προϋπολογισμό.
Σε ερώτηση αν, στην καταληκτική συνεδρίαση για τον Προϋπολογισμό, κατά την οποία θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, θα ανέβουν ξανά οι τόνοι της αντιπαράθεσης, ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι το αντικείμενο της συζήτησης αυτής είναι θεσμικό. «Μιλάμε για νούμερα, αριθμούς και πίνακες. Άλλωστε δεν βλέπετε πως είναι το κλίμα σήμερα. Με Δήμα και Χουλιαράκη να μιλάνε με ευγένεια και καθώς πρέπει σαν να είναι στην Οξφόρδη» είπε χαρακτηριστικά ενώ επιβεβαίωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί υπουργικό συμβούλιο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.