- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βολές κατά της υποψηφιότητας Νοτοπούλου: Πολύφερνη νύφη - Να παραιτηθεί από το αξίωμά της
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας σχολιάζουν την ανκοίνωση του πρωθυπουργού
Την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα της υποψηφιότητας της υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κατερίνας Νοτοπούλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης σχολίασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Κωνσταντίνος Ζέρβας.
«Η ωριμότητα των Θεσσαλονικιών, παρά τα μικρής έκτασης παρατράγουδα που προκάλεσαν μερικοί έφηβοι, παρασυρμένοι από την "γοητεία" των άκρων, διέψευσε στην πράξη το ψευτοδίλημμα που επιχείρησε ο πρωθυπουργός να εισαγάγει στο προεκλογικό τοπίο της πόλης» ανέφερε ο κ. Ταχιάος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία χωρούν τους πάντες και τα πάντα, αλλά απαιτούν αλήθειες και σεβασμό. Είναι τόποι φιλόξενοι και δημοκρατικοί. Προπάντων όμως περήφανοι. Κι έτσι θα μείνουν. Μέχρι τις εκλογές θα μιλάμε μόνο για το μέλλον τους. Όπως το θέλουν οι ίδιοι οι Μακεδόνες και οι Θεσσαλονικείς. Όχι για τα φαντάσματα του Τσίπρα. Κι έτσι λοιπόν γνωρίσαμε την πολύφερνη νύφη χωρίς να χρειαστεί να ζήσουμε έναν "ματωμένο γάμο"» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
«Θα ήταν καλό κάθε ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενη για τον Δήμο Θεσσαλονίκης να αφοσιωθεί στα θέματα του Δήμου αφού παραιτηθεί από το αξίωμά του (της), όποιο και αν είναι αυτό» τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Ο κ. Ζέρβας καλωσορίζει την Κατερίνα Νοτοπούλου στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, της εύχεται καλή επιτυχία και καλό αγώνα, υπογραμμίζοντας ότι «οι ταυτόχρονες αρμοδιότητες και καθήκοντα υποτιμούν τους Θεσσαλονικείς και φανερώνουν μια περιστασιακή και αποσπασματική ενασχόληση με τα θέματα του Δήμου».
«Οι δημότες άλλωστε θα εκτιμήσουν όποιον ή όποια εγκαταλείψει με ουσιαστική ειλικρίνεια υπουργικό, βουλευτικό ή ευρώ-βουλευτικό θώκο για χάρη της πόλης» επισημαίνει ο κ. Ζέρβας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.