- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταρρέουν τα ποσοστά κυβέρνησης και Τσίπρα σύμφωνα με τα στοιχεία της Public Issue
Δεν προκύπτουν σημαντικά κέρδη για την κυβέρνηση και το πρωθυπουργό, από τη μη περικοπή συντάξεων
Από τα ευρήματα του πολιτικού βαρόμετρου της Public Issue δεν προκύπτουν σημαντικά κέρδη για την κυβέρνηση και το πρωθυπουργό, από τη μη περικοπή συντάξεων. Αντίθετα, η πτωτική πορεία δεν ανακόπηκε ούτε από αυτό το γεγονός. Επιπλέον από τους οκτώ πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέξης Τσίπρας είναι έκτος σε δημοφιλία. Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρείται δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με ποσοστά αυξημένα συγκριτικά με την προηγούμενη μέτρηση κατά 4 μονάδες.
Τέλος, σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός. Ειδικότερα, στη «μάχη» για την πρωθυπουργία ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η δημοφιλέστερη επιλογή, με το 43% να τον χαρακτηρίζει ως την καταλληλότερη επιλογή, ενώ το 25% να προκρίνει τον νυν πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ένας στους δύο πολίτες (51%) πιστεύει ότι το κράτος λειτουργεί σήμερα χειρότερα, σε σύγκριση με 5 χρόνια πριν. Ωστόσο, πριν από δύο χρόνια, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν αισθητά υψηλότερο (56%, 7/2016).
Την ίδια στιγμή «Απογοήτευση, Οργή/αγανάκτηση & Ανησυχία» εξακολουθούν «σταθερά» να αποτελούν τα αισθήματα των πολιτών για την κατάσταση της χώρας. Η διάχυτη κοινωνική απαισιοδοξία επηρεάζει και το γενικό πολιτικό κλίμα, που παραμένει αμετάβλητο από την αρχή του χρόνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.