- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΣΥΡΙΖΑ «πολιορκεί» τη Γιάννα για τον δήμο της Αθήνας;
«Όχι» από τον Πέτρο Κόκκαλη για τον δήμο Πειραιά
Εν αναμονή της απόφασης της Γιάννας Αγγελοπούλου για την υποψηφιότητα της στο Δήμο της Αθήνας φαίνεται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων 2004 έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για να ηγηθεί του δήμου της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Γιάννα Αγγελοπούλου επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου, προφανώς, να ενημερώσει την οικογένειά της, να ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας υποψηφιότητας, πριν απαντήσει οριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη πρόταση της είχε γίνει στο παρελθόν από τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς, ωστόσο, επιτυχία.
Ακόμα είναι γνωστό ότι η κα. Αγγελοπούλου είχε εκφραστεί θετικά υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, πριν τις εκλογές του 2015.
Υπενθυμίζεται ότι η έντονη φημολογία των ημερών, ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα να αναζητά ένα πρόσωπο - κλειδή για τον δήμο της Αθήνας, που δεν ξέρει να χάνει.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Κόκκαλης αρνήθηκε αντίστοιχη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο του Πειραιά.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που επικαλείται το iefimerida.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκόπησε επίμονα τον Πέτρο Κόκκαλη να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στον Δήμο Πειραιά, ωστόσο παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε τελικά αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση.
Η άρνησή του έγκειται σε οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους που τον αναγκάζουν να αρνηθεί την διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά.
Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το καλοκαίρι που υπήρξε μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Πέτρου Κόκκαλη, βυθίζοντάς την στο πένθος, ήταν ο βασικότερος λόγος της άρνησης αυτής.
Νωρίτερα, και ο πρώην καλαθοσφαιριστής Φραγκίσκος Αλβέρτης διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δεχτεί πρόταση για τον δήμο Αθηναίων. Νέα φημολογία ωστόσο έκανε λόγο και για τον Κώστα Παταβούκα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η σταδιακή επανένταξη 14 ανακατασκευασμένων συρμών, θα συμβάλει στη μείωση των χρονοαποστάσεων»
«Παραμένω συνεπής, άλλοι άλλαξαν» σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Ο χαιρετισμός της τ. Προέδρου της Δημοκρατίας στην παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος 2026
«Είναι μία πρόταση η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει σε λουκέτα χιλιάδων επιχειρήσεων μικρομεσαίων» σημειώνει η υπουργός Εργασίας
Τι ισχύει για τις μεγάλες αλυσίδες
Ισχυρή αύξηση εισροών το 2025 - Εύθραυστη διεθνής εικόνα και ανησυχία για ποιότητα επενδύσεων
Κατά τη συζήτηση στη Βουλή
Παρέμβαση της Αθήνας για το επεισόδιο με τον στολίσκο και αίτημα αποχώρησης ισραηλινών σκαφών
Αντίδραση Λιβανού στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ, δηλώνει βέβαιος για ανατροπή των κατηγοριών
Σφοδρή επίθεση για τη στάση του στη Διάσκεψη των Προέδρων - Κατηγορίες για θεσμική διαστρέβλωση
«Δεν είναι δουλειά εισαγγελέα να στηρίζει κατηγορίες με κοπτοραπτική», αναφέρει σε ανάρτησή της
Σφοδρή αντίδραση εισαγγελέων στο αίτημα παραίτησης - Κλιμάκωση έντασης για τις υποκλοπές
Βασίζεται στο διαβιβαστικό της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σφοδρή αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης για την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Παρέμβαση προεδρείου
Κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
«Οι βουλευτές της ΝΔ δεν είναι αντάρτες, έχουν άποψη»
Αυξάνονται οι φόβοι της ενεργειακής κρίσης λόγω του πολέμου στο Ιράν
«Προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σε μια εκτενή συνομιλία, ο Χοντορκόφσκι περιγράφει τις ισορροπίες στη Ρωσία, τις επιπτώσεις των κυρώσεων και τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.