- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο εξώδικο για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αυτήν τη φορά στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Είχαν προηγηθεί οι εξώδικες διαμαρτυρίες της πρώην προέδρου της Βουλής προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Όπως έχει προαναγγείλει, θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Οικονομικών και τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ).
Αναλυτικά:
Όπως δεσμευθήκαμε, πράττουμε. Kαι συνεχίζουμε. Η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για Όλους», συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ. Την Παρασκευή 26/10/2018 επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση το τρίτο κατά σειρά εξώδικο για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου,
Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για Όλους».
Σε συνέχεια των εξωδίκων προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και προς τον Πρωθυπουργό, και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο πληρεξούσιο δικηγόρο μας, καλούμε τον Πρόεδρο της Βουλής να προβεί μέχρι την 30/10/2018 στην εισαγωγή στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας της Βουλής της συζήτησης και ψήφισης του πορίσματος της Διακομματικής Επιτροπής για τις Γερμανικές Οφειλές ως ελάχιστη οφειλόμενη κοινοβουλευτική ενέργεια διεκδίκησης, 78 χρόνια μετά το μεγάλο ΟΧΙ του λαού μας στο Ναζισμό, την Εισβολή, την Επιβολή. Θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Η αίσθηση του κατεπείγοντος και ο ανταγωνισμός ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ για τη δεύτερη θέση έχουν οδηγήσει στην αναβίωση των χειρότερων χαρακτηριστικών της μεταπολίτευσης
Όλοι αυτοί που συζητούν δημόσια χωρίς να έχουν ελέγξει ούτε τα απολύτως βασικά
«Τα αποτελέσματα της ελληνικής γεώτρησης θέλουν δύο μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.