- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΝΔ για προσφυγικό: Να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τα κονδύλια
«Για να μάθει ο λαός την αλήθεια»
Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τη διαχείριση των κονδυλίων στο προσφυγικό εξαπέλυσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Κώστας Καραγκούνης, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα, προκειμένου «να μάθει ο λαός την αλήθεια» για το πού πήγε η οικονομική βοήθεια από την Ευρώπη.
Οι δηλώσεις γίνονται στον απόηχο της κόντρας του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα με τον Ανδρέα Ηλιόπουλο, μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Μ. Βαρβιτσιώτης: Κουβέντα για το πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ
Ο τομεάρχης Μεταναστευτικης πολιτικής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε πως «για πολλοστή φορά, έχουμε μια κυβέρνηση που δεν εστιάζει στην ουσία των καταγγελιών, αλλά απαντά με δίωξη των καταγγελλόντων».
«Συνεχίζει να μη δίνει κανένα στοιχείο για το πού έχουν πάει τα 1,6 δισ. ευρώ του προσφυγικού. Εξακολουθεί να μην εξηγεί τι φταίει και χιλιάδες άνθρωποι συνεχίζουν να ζουν σε hot spots ντροπής και προσβολής για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» πρόσθεσε.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως το κόμμα του θα συνεχίσει τον έλεγχο των καταγγελιών, υπογραμμίζοντας πως «ήρθε η ώρα να χυθεί φως στις σκιές της κυβέρνησης γύρω από τη διαχείριση του Προσφυγικού».
Κώστας Καραγκούνης: Να μάθει ο λαός την αλήθεια
Από τη μεριά του, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, τόνισε πως «μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις και αποπομπές κυβερνητικών αξιωματούχων, τις καταγγελίες τους για αδιαφανείς διαδικασίες και διασπάθιση κοινοτικών πόρων, εγείρεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα».
«Πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Η Δικαιοσύνη να ελέγξει τις καταγγελίες και να διαταχθεί άμεσα εισαγγελική έρευνα ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια» συμπλήρωσε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ας κάνουμε το πρώτο βήμα. Στην άθληση και στη ζωή μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Ενωμένοι σαν μια γροθιά στα μεγάλα και τα σπουδαία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τη νέα μορφή του ΕΣΥ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γαλλία
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.