- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Δύναμη Ελληνισμού», το νέο κόμμα Μπαλτάκου-Καμμένου (εικόνες)
«Έχουν εκλείψει οι πολιτικοί με όραμα»
Το νέο κόμμα, με τίτλο «Δύναμη Ελληνισμού», παρουσίασαν την Τρίτη, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο πρόεδρος της παράταξης Δημήτρης Καμμένος και ο γενικός γραμματέας Τάκης Μπαλτάκος.
«Η εθνική αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος είναι αδήριτη» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος και ο κ. Μπαλτάκος, ενώ υποστήριξαν ότι «το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι χαμηλής στάθμης και οι πολιτικοί με όραμα έχουν εκλείψει».
Το όραμα του κόμματος είναι «η καταχώρηση και η μεταλαμπάδευση της ελληνικής παιδείας και η διάχυση του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας» πρόσθεσαν και σημείωσαν ότι η στρατηγική του κόμματος θα έχει ως συνισταμένη «την εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε πτυχές ζωτικής σημασίας».
Να σηκωθούν οι νέοι από τον καναπέ
«Πατρίδα μας είναι ο οικουμενικός ελληνισμός και οικία μας η πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια. Μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι η ραγδαία οικονομική ανάπτυξη, την οποία οι αριστερές ιδέες και πρακτικές παρεμποδίζουν. Η πληθυσμιακή και θρησκευτική αλλοίωση του ελληνικού λαού πρέπει να διακοπεί. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο προοίμιο της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος.
«Στόχος μας είναι ειδικά οι νέοι να σηκωθούν από τον καναπέ και να πάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους» επεσήμανε ο κ. Καμμένος, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο πως «έπαιξε το θέμα της Μακεδονίας σε μια ζαριά» και ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν παίζουμε στα ζάρια τα εθνικά θέματα». «Η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να σχιστεί σήμερα» συμπλήρωσε.
«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις»
Επίσης, ο πρόεδρος της «Δύναμης Ελληνισμού» τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών, υποστηρίζοντας ότι θα είναι ζημιογόνες για την οικονομία, και υπέρ της ψήφου των ομογενών. Σε αυτό το σημείο παρατήρησε ότι οι σχέσεις με την ομογένεια πρέπει να είναι διαρκείς και οργανωμένες, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
«Είμαστε δεξιοί χωρίς εκπτώσεις. Εκπτώσεις κάνουν μόνο τα εμπορικά καταστήματα» υπογράμμισε ο κ. Μπαλτάκος, διευκρινίζοντας ότι το νέο κόμμα θα επιδιώξει αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές εκλογές, με υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.