- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καθηγητές υποδέχονται τους καταληψίες στις σχολές με μαθήματα διαλογισμού!
Με βαλεριάνες και μουσικές χαλάρωσης από το Θιβέτ εφαρμόζουν το πόρισμα Παπαγγελόπουλου
Φορώντας τις επίσημες τηβέννους πάνω από τις κελεμπίες Κρίσνα και με τα χέρια σε θέση που στην παγκόσμια γλώσσα της γιόγκα και του διαλογισμού συμβολίζει την «συμπαντική αρμονία» καθηγητές των ανώτατων σχολών περιμένουν τους καταληψίες, τους κουκουλοφόρους και τις υπόλοιπες συλλογικότητες σε μια προσπάθεια να εναρμονιστούν με το νέο διαλλακτικό πνεύμα του πορίσματος Παρασκευόπουλου.
Οι καθηγητές αφού συζητήσουν πολιτισμένα, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης με τους εισβολείς, θα τους προσφέρουν αρωματικό τσάι και θα τους οδηγήσουν στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για ωριαία σεμινάρια γιόγκα και διαλογισμού, προκειμένου να καταλήξουν από κοινού σε μια λύση.
Στο ίδιο πνεύμα άλλωστε κινείται και η νέα διακόσμηση των σχολών, στις οποίες εκτός από την απαλή μουσική διαλογισμού με θιβετιανά κρουστά και τα αρωματικά sticks που βοηθούν στην αρωματοθεραπεία και στην χαλάρωση, έχουν τοποθετηθεί σε ειδικές γωνίες, σύμφωνα με τις επιταγές του Feng Shui, βαλεριάνες και άλλα ειδικά φυτά που βοηθούν στον κατευνασμό των εντάσεων.
Ανάμεσά τους και το περίφημο «Kalendula Molotofia» γνωστό για τις ευεργετικές επιδράσεις στον ψυχισμό και την συνδρομή του στην «εσωτερική αυτοπραγμάτωση». Το συγκεκριμένο φυτό ονομάστηκε έτσι γιατί μόλις πιάσει φωτιά από βόμβα μολότοφ, αλληλεπιδρά με την βενζίνη και παράγει μια ειδική κατευναστική ουσία.
Τέλος, στους τοίχους έχουν αναρτηθεί αποφθέγματα του Μαχάτμα Γκάντι, του Πάολο Κοέλιο και του Λάο Τσε, που μιλούν για την αλληλοκατανόηση και την ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων.
Όλα αυτά –σύμφωνα πάντα με το πόρισμα Παρασκευόπουλου– έχουν στόχο να περιορίσουν τη δύναμη και το καταστροφικό αποτέλεσμα της βαριοπούλας στα μηχανήματα και τα άλλα αντικείμενα ιδιοκτησίας των σχολών.
Ο ίδιος ο κ. Παρασκευόπουλος μάλιστα σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τους καθηγητές και τους φοιτητές, έστειλε συμπληρωματική εγκύκλιο όπου δεσμεύεται να προωθήσει τροπολογία, σύμφωνα με την οποία, αν προκύψουν τραυματισμοί καθηγητών και αιμορραγίες από σπασμένο κεφάλι ή άλλου είδους προπηλακισμό, τα έξοδα του καθαριστηρίου για τα ρούχα τους που θα έχουν λερωθεί με τα αίματα, θα τα καλύπτει η πολιτεία με ειδικό κονδύλι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επενδύσεις στην ενέργεια κλειδί για την ανταγωνιστικότητα
Παράλληλα έθεσε και το δίλημμα της ηγεσίας της χώρας
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Το κύριο επιτόκιο αυξάνεται από το 2% στο 2,25%
«Σήμερα, η Ελλάδα καταγράφει τις λιγότερες ελλείψεις φαρμάκων στην Ευρώπη», τόνισε ο υπουργός Υγείας
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα», είπε απαντώντας στα σενάρια ένταξής του στην ΕΛΑΣ
Στη Μαλακάσα το μεγαλύτερο εργοστάσιο drone της χώρας
«Για δάνειο πολιτικής - επιβίωσης» κάνει λόγο η παράταξη Μπακογιάννη
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη
«Μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το διεθνές δίκαιο είναι ενιαίο και δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «βιομηχανία παραγωγής πολιτικού χρήματος» στις πολεοδομίες
Εξετάστηκαν οι στόχοι αύξησης των αμυντικών δαπανών
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.