- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ευάγγελος Βενιζέλος: Ο Τσίπρας έγινε το απόλυτο «delivery boy» των εταίρων
Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πέρα από τον Μάιο του 2019
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, άσκησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μετατραπεί στο απόλυτο delivery boy» των εταίρων και εξέφρασε την εκτίμηση πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει πέρα από τον Μάιο του 2019.
«Ο κ. Τσίπρας έγινε το απόλυτο ''delivery boy'' χωρίς να διαπραγματεύεται τίποτα απολύτως με τους εταίρους και τώρα καθόμαστε και κοροϊδεύουμε ομάδες πολιτών ότι θα πάρουν το ένα και θα πάρουν το άλλο, χωρίς να τους λέμε από που...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Υποστήριξε στη συνέχεια ότι «η Ελλάδα θα μπορούσε να βγει από τα μνημόνια από το δεύτερο. Εδώ, όχι απλώς μπήκαμε στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο έχει γίνε τέταρτο και διαρκές, αλλά εδώ βιώνουμε μια δευτερογενή κρίση». Όπως είπε «δεν είναι σαφές τι θα πετύχει η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις για τις συντάξεις».
Τέλος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να αποκτήσει η χώρα ένα ασφαλιστικό σύστημα «που να βγάζει νόημα», όπως είπε, ενώ επεσήμανε ότι το μνημόνιο έχει τελειώσει μόνο κατά το θετικό του σκέλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.