- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κυβερνητικές πηγές: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύψει την βουλιμία και τον κυνισμό του
Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στην Athens Voice
Το μόνο που απασχολεί τον Κ. Μητσοτάκη «είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο, που δεν μπορεί να κρύψει πια ούτε τη βουλιμία του ούτε τον κυνισμό του» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του στην Athens Voice.
«Είναι πια σε όλους σαφές, ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους» υπογραμμίζουν.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, «την ώρα που η κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, πριν από κρίσιμες αξιολογήσεις, ο κ. Μητσοτάκης ζήταγε εκλογές.
Την ώρα που η οικονομία γύριζε σελίδα από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την ύφεση στην υπεραπόδοση και την ανάπτυξη, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές. Την ώρα που η χώρα αναλάμβανε ξανά τον ηγετικό της ρόλο στα Βαλκάνια και διεθνώς και δεχόταν συγχαρητήρια από όλους, ο κ. Μητσοτάκης πάλι ζήταγε εκλογές. Την ώρα που η χώρα βιώνει μια εθνική τραγωδία δεν παραλείπει να ζητά εκλογές. Την ώρα και τη μέρα που η χώρα μετά από 8 ολόκληρα χρόνια βγαίνει από τα μνημόνια στα οποία η παράταξή του μας έριξε, ο κ. Μητσοτάκης τι άλλο; Ζητάει εκλογές...».
«Είναι πια σε όλους σαφές» σημειώνουν, « ότι ουδόλως απασχολούν τον κ. Μητσοτάκη η χώρα, οι άνθρωποί της και τα προβλήματά τους. Το μόνο που τον απασχολεί είναι η αγωνία του να ξαναγυρίσει αυτός και το σύστημα που εκπροσωπεί σε θέσεις εξουσίας, η οποία του λείπει τόσο που δεν μπορεί να κρύψει πια, ούτε τη βουλιμία του, ούτε τον κυνισμό του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.