- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μητσοτάκης στη βάση των καναντέρ: Προτεραιότητα η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών (εικονές, video)
Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου καναντέρ, στην αεροπορική βάση Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης), επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αρχικά συναντήθηκε με το Διοικητή, Ταξίαρχο Κυριάκο Παναγιωτόπουλο, και στη συνέχεια, επισκέφθηκε την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών. Εκεί συναντήθηκε με τους πιλότους των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-415 και CL-215, οι οποίοι επιχειρούσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Κινέτα και την Πεντέλη.
Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με τους μηχανικούς της μοίρας, οι οποίοι του παρουσίασαν τον τρόπο λειτουργίας των αεροσκαφών, καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν, με αποτέλεσμα ορισμένα αεροσκάφη να είναι καθηλωμένα.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητά του η επισκευή και η συντήρηση των αεροσκαφών μας, ώστε να διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των χειριστών όσο και η επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και ευχαρίστησε θερμά το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει. Επισήμανε, τέλος, ότι οι πρόσφατες πυρκαγιές αποτέλεσαν μια εθνική τραγωδία που δεν πρέπει να επαναληφθεί ποτέ ξανά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τηλεδιάσκεψή του με τον σκηνοθέτη
Όλες οι προτάσεις και οι ψήφοι
Με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση
Καμία πρόταση δεν έλαβε 180 ψήφους
H ίδια τόνισε ότι η κριτική πρέπει να γίνεται επί κειμένων και όχι επί φαντασιώσεων
«Μαζί με την καρέκλα, άλλαξε και η αντίληψή του για τους θεσμούς»
«Και εγώ στη θέση σου, αν είχα κάνει όσα έκανες εσύ, υποδυόμενος και τον αδέκαστο θα φοβόμουν»
Η αναφορά του για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Εγχώριες, αλλά και διεθνής αντιδράσεις
«Στεκόμαστε στο πλευρό των οικογενειών για την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», τόνισε η υπουργός Εργασίας
«Καμία κυβέρνηση να μην εξαγοράζει το πολιτικό παρόν υποθηκεύοντας το μέλλον», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στην εφημερίδα Political
Συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού στο Σάλτσμπουργκ με τον καγκελάριο Κρίστιαν Στόκερ
Παραμένει «φωτιά» η τιμή στην αντλία
«Η κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα», τονίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Ο πρώην βουλευτής επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του
Τα λάθη που αφήνουν εκτός δικαιούχους που δεν πληρώθηκαν τον Ιούνιο
Η Εφορία δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.