Πολιτικη & Οικονομια

Άδ. Γεωργιάδης: Δεν θα έπρεπε ο Τσίπρας να ήταν πιο μαζεμένος και να μη γελάει;

Όσα σχολίασε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adonis.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ασεβή προς τη χώρα του, χαρακτήρισε τη στάση του Έλληνα πρωθυπουργού στις Πρέσπες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Epsilon TV, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα δημοκρατίας. Είναι δυνατόν να είσαι Πρωθυπουργός και να μη σέβεσαι τις απόψεις της χώρας σου που είναι αντίθετες με την απόφασή σου; Δεν θα έπρεπε να ήταν πιο μαζεμένος και να μη γελάει; Ήταν μέσα στην καλή χαρά, την ώρα που ο κόσμος διαδήλωνε και έπεφταν δακρυγόνα. Αυτό με ξεπερνά».

Σχολιάζοντας δε τη συμφωνία για το Σκοπιανό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι «Από τη στιγμή που τους είπαν Μακεδόνες, νομιμοποίησαν τον «μακεδονισμό» του Ίλιντεν, με την υπογραφή του Έλληνα πρωθυπουργού».

«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε στην εφημερίδα Die Welt για το δημοψήφισμα ότι αν ήξερε τι θα συνέβαινε, δεν θα το είχε κάνει. Η ικανότητα ενός πρωθυπουργού είναι να προβλέπει και όχι να καταλαβαίνει εκ των υστέρων ότι έκανε λάθος. Φαντάζεστε να πει σε έξι μήνες - αν οι Σκοπιανοί έχουν μπει στο ΝΑΤΟ και δεν τηρήσουν τη συμφωνία- ότι εάν το ήξερε δεν θα είχε υπογράψει;», συμπλήρωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε με καυστικό τρόπο και την υπογραφή του τέταρτου μνημονίου τονίζοντας ότι «Πριν από μία εβδομάδα, η εφημερίδα Αυγή έγραφε για το ΔΝΤ «στο καλό και να μας γράφει. Εχθές, ο κ. Τσίπρας δήλωνε στην εφημερίδα Die Welt, «μακάρι να μείνει το ΔΝΤ». Τέτοιοι πολιτικοί απατεώνες είναι». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ