- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απόστολος Δοξιάδης: «Αχαρακτήριστη» η κυβερνητική βάπτιση των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη
«Πλέον αντί για αιχμάλωτοι στρατιωτικοί θα είναι αιχμάλωτοι διπλωματικοί υπάλληλοι»
O Απόστολος Δοξιάδης δηλώνει ότι η απόφαση της κυβέρνησης να «χρίσει» τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη «διπλωματικούς υπαλλήλους» είναι αχαρακτήριστη και εξηγεί γιατί με ανάρτησή του στο Facebook.
«H κίνηση της κυβέρνησης να βαπτιστούν 'με μετάθεση' ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης 'διπλωματικοί υπάλληλοι'. Πλέον, αντί δυο αιχμάλωτους στρατιωτικούς, θα είμαστε μάλλον η μόνη χώρα που έχει αιχμάλωτους διπλωματικούς υπαλλήλους. Και από το παράσημο της αιχμαλωσίας που φέρουν, ως τίμιοι στρατιώτες, θα τους καταντήσουμε δυο αναξιοπαθούντες πολίτες.
Εδώ έχουμε το 'στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις' στην πιο άθλια εκδοχή του: η κουτοπονηριά του κουτσαβάκη που νομίζει ότι είναι μάγκας, ενώ κάνει ό,τι μπορεί για να φάει περισσότερο ξύλο.
Εύχομαι να ναι καλά τα παλικάρια και να κρατάνε το κουράγιο τους, και απέναντι στην αυθαιρεσία και την ανομία των δεσμωτών τους, και στους εξευτελισμούς των δικών μας.
ΥΓ. Όσο για το επιχείρημα ότι 'έτσι θα παίρνουν για τον καιρό της αιχμαλωσίας τους οδοιπορικά εκτός έδρας' είναι μόνο για φτύσιμο», καταλήγει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.