- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ήξερε εδώ και τρεις μήνες η κυβέρνηση ότι η Θεσσαλονίκη θα πει το νερό νεράκι;
Ερώτηση στη Βουλή του Σταύρου Καλαφάτη
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή το πρόβλημα λειψυδρίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης, το οποίο προέκυψε λόγω βλάβης σε κεντρικό αγωγό της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ Α.Ε.).
Με την ερώτησή του ο κ. Καλαφάτης ζητά να πληροφορηθεί αν αληθεύουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το πρόβλημα διαρροής ήταν γνωστό εδώ και τρεις μήνες, καθώς και το πώς θα υπάρξει πρόβλεψη για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον, αφού η ίδια η εταιρία, με ανακοινώσεις της, κάνει λόγο για «πεπαλαιωμένο δίκτυο».
Σχετικά με το θέμα, ο κ. Καλαφάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη βιώνει καταστάσεις που τη γυρίζουν δεκαετίες πίσω. Η λειψυδρία είχε να κάνει την εμφάνισή της στη Θεσσαλονίκη από τη δεκαετία του ’80. Οι δηλώσεις υπουργών, σύμφωνα με τις οποίες “τα συνεργεία της ΕΥΑΘ είναι επί ποδός σε 24ωρη βάση και μάλιστα με πλήρη στελέχωση, μιας και συνέβαλαν σε αυτό θετικά οι 150 προσλήψεις στελεχών στην εταιρεία”, δεν ξεδίψασαν τους Θεσσαλονικείς, ούτε βοήθησαν τα νοικοκυριά στην πόλη να καλύψουν τις ανάγκες τους σε νερό. Τι ακριβώς έγινε και η Θεσσαλονίκη είπε το νερό – νεράκι; Οι αρμόδιοι υπουργοί πρέπει να απαντήσουν αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι η βλάβη προκλήθηκε πριν από ένα τρίμηνο. Ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μην αληθεύει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σχόλιο Καρανίκα για τις εξελίξεις στη Νέα Αριστερά
«Η Ελληνική Πολιτεία στάθηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους Έλληνες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε εμπόλεμες ζώνες» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Κανείς δεν μπορεί να κρύβεται από το δημοκρατικό του καθήκον απέναντι στην αλήθεια» σημειώνει
Η περιβόητη μονιμότητα του Δημοσίου φαίνεται να ασκεί όλο και λιγότερη γοητεία σε μία γενιά που δεν φοβάται καθόλου να ρισκάρει.
«Αλμυρός» ο παραδοσιακός μπακαλιάρος
Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε επαναπατρισθέντες στο Μέγαρο Μαξίμου
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση για το συνέδριο «Athens Alitheia Forum»
«Απαίτηση της κοινωνίας η πρότασή μας για ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου»
«Δεν θεωρώ ότι το να φάω ένα κράκερ είναι λόγος για τέτοια συμπεριφορά» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Ένοχος για απιστία, ηθική αυτουργία στην απιστία και ψευδή βεβαίωση
Η συζήτηση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου
Στόχος η αντιμετώπιση του βαθέως κράτους
Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων
Tι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιάνου
O πρωθυπουργός αναφέρεται στις αλλαγές που φέρνει η νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό για 400.000 εργαζόμενους
Αναθεωρεί προς τα κάτω τις εκτιμήσεις λόγω ενεργειακής κρίσης και αβεβαιότητας στη Μέση Ανατολή
Ποιος αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του κόμματος
Στα διαθέσιμα μέτρα για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης - Τι είπε για το πλαφόν στα καύσιμα
Μήνυμα του ΠτΔ προς τους απόδημους Έλληνες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.