- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπουρλότο από Δημήτρη Καμμένο για τη Novartis: Από τη δικογραφία δεν προκύπτει εμπλοκή πολιτικών (video)
«Υπάρχει σκάνδαλο, αλλά εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί»
«Το σκάνδαλο της Novartis υπάρχει, αλλά δεν προκύπτει από αυτό εμπλοκή πολιτικού, με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα» εκτίμησε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή SBC life, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, επικαλούμενος τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
«Εμείς ως βουλευτές, να διαβάσουμε τον φάκελο, ότι έχουμε σήμερα ξαναλέω, γιατί μεθαύριο μπορεί να ’χουμε άλλα στοιχεία, με αυτά που έχουμε σήμερα, για να παραπέμψουμε ανθρώπους δεν είναι εύκολο να γίνει, έως αδύνατο, το λέω εγώ γιατί ξέρω πολύ καλά νομικά, οικονομικά… » πρόσθεσε.
Βέβαια, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis, στο οποίο εμπλέκονται χιλιάδες γιατροί, αλλά σε ό,τι αφορά στους πολιτικούς «δεν προκύπτει δόλος, σκοπιμότητα, χρηματισμός και δεν υπάρχει απόδειξη γι΄ αυτό, υπάρχει μια κατηγορία» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.
Όσο για τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, ο Καμμένος ανέφερε ότι τα όσα είπε «ήταν αποκάλυψη» και αυτό «προκύπτει βέβαια τρεις μέρες μετά αφού ανοίξαμε τον φάκελο και είδαμε… », και συμπλήρωσε: «απ’ ό,τι είπε, ως γιατρός το γνώριζε… μα, δεν έχει κανείς πρόσβαση στον φάκελο».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.