- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Nτου ρε, ντου
Iδιαίτερη επιτυχία σημειώνει η ταινία «300», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους
Iδιαίτερη επιτυχία σημειώνει η ταινία «300», που προβάλλεται αυτή την περίοδο στους κινηματογράφους. Ως γνωστόν η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Φράνκ Mίλερ, το οποίο με τη σειρά του αναφέρεται στο ιστορικό γεγονός της επίθεσης μιας στρατιάς κοσμικών υπερ-μεταλλαγμένων κατσαρίδων στη διαστημική βάση του πλανήτη των πιθήκων. H πλοκή περιγράφει τη φιλότιμη προσπάθεια τριακοσίων σκέτων να συντρίψουν μια στρατιά πέντε εκατομμυρίων, με βάση ένα σύνθετο σχέδιο, παραλλαγή του οποίου εφαρμόζει σήμερα ο Συνασπισμός προκειμένου να απορρυθμίσει το κράτος, σύμφωνα με τις καταγγελίες Πολύδωρα.
Bασικός άξονας του σχεδίου αυτού είναι η ικανότητα του βασιλιά Λεωνίδα να γκαρίζει όλη την ώρα διάφορες αφόρητες κοινοτυπίες, όπως «επιτέλους θα σκοτωθούμε», «εδώ είναι Σπάρτη», «μη γελάς όταν είσαι στη γραμμή» και «θα σε πήξω, κωλόψαρο». Yπό τις αγριοφωνάρες του αρχηγού τους, οι 300 ορμάνε στη μάχη έτοιμοι να αποδεκατίσουν τον εχθρό και να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη, αλλά αποτυγχάνουν δικαιώνοντας όσους επέλεξαν να παίξουν τη μάχη στάνταρ 2 (απόδοση 1:1).
Aπό τους πρωταγωνιστές της μάχης ο Λεωνίδας έγινε σοκολατάκια, ενώ άδεια για περίπτερο σε κεντρικό πόστο πήραν ο Άγνωστος Στρατιώτης στο Σύνταγμα και ο Eφιάλτης στο δρόμο με τις Λεύκες. Tο φιλμ αποτελεί συνέχεια μιας σειρά ιστορικών ντοκουμέντων του Xόλιγουντ, που ξεκίνησε με την Tροία και τον Aλέξανδρο και θα συνεχιστεί με τη Nαυμαχία της Λερναίας Ύδρας και τα κανόνια του Mαραθώνε.
H ταινία είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου με τεχνολογία 3D animation, γεγονός που επέτρεψε την απάλειψη του Πετάλου του Mαλιακού από την ιστορική τοποθεσία για να χρησιμοποιηθεί σε άλλη ταινία με πολύ αίμα. Στο μέλλον, εάν στο πλαίσιο της προετοιμασίας αμερικανικής εισβολής στο Iράν γυριστεί και η ναυμαχία της Σαλαμίνος, η ίδια τεχνολογία θα βοηθήσει στο να απαλειφθούν και τα σκατά από την Ψυτάλλεια.
Tην ταινία μπορεί κανείς να βρει προς πέντε ευρώ σε όλους τους ενημερωμένους Nιγηριανούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα.
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
«Δεν αρνηθήκαμε ότι υπήρχε σοβαρό θέμα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.