- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξώδικο κατά υπουργών και δημοσιογράφων έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη
Τι υποστήριξε για τον Σφακιανάκη
Εξώδικο εναντίον των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς και των εκδοτών και δημοσιογράφων Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννη Φιλιππάκη και Νικόλα Βουλέλη έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ ζητά να ανακαλέσουν τη βαρύτατη -όπως τονίζει- σε βάρος της προσβολή και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Η κα Μητσοτάκη αναφέρει ότι μετέχει σε ένα διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την Endeavor, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει στήριξη σε επιχειρήσεις σε τρεις βασικούς τομείς:
Α) Πρόσβαση σε αγορές, δυνατότητα αδειοδοτήσεων
Β) Επενδύσεις
Γ) Στρατηγική καθοδήγηση για θέματα οικονομικής διαχείρισης, αξιοποίησης ανθρώπινου δυναμικού και επικοινωνίας.
Παράλληλα σημειώνει ότι στο δίκτυο της Endeavor στην Ελλάδα συμμετέχουν εταιρείες που απασχολούν άμεσα ή έμμεσα 12.000 εργαζόμενους, δρουν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη 1000 επιλεγμένοι επιχειρηματίες και 3000 στρατηγικοί συνεργάτες.
«Αναφορικά με τον κ. Σφακιανάκη, σας δηλώνω με την παρούσα, ότι ουδέποτε έχω γνωριστεί ή συνεργαστεί μαζί του. 'Αλλωστε, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να γνωρίζω όλα τα φυσικά πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτή την διεθνή οντότητα», τονίζει η Μαρέβα Μητσοτάκη και προσθέτει: «Είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας - για μία ακόμη φορά - η διάδοση από τους υπουργούς κ. Νίκο Παππά και κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, τις εφημερίδες Δημοκρατία και Εφημερίδα των Συντακτών και τον κ. Κώστα Βαξεβάνη ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη. Τελικά ο κρουνός των στοχευμένων ψευδών εναντίον μου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερωθεί ως επίσημη κυβερνητική πολιτική. Θα διαφωνούσα δημόσια με τον σύζυγό μου Κυριάκο Μητσοτάκη, αν εφάρμοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος συζύγων των πολιτικών του αντιπάλων. Δεν πρόκειται όμως - ποτέ - να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κατόπιν των ανωτέρω και με τη ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματός μου σας προσκαλώ να ανακαλέσετε ρητά τη βαρύτατη σε βάρος μου προσβολή και να αποκαταστήσετε την αλήθεια, όπως σας την εξέθεσα ανωτέρω».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στην «καρδιά» της αεροπυρόσβεσης
Υπογράμμισε δε ότι «αυτή ακριβώς η πολιτική είναι δείγμα λαϊκισμού»
Το νέο ευρωπαϊκό πλαίσιο MiCA ενισχύει την εποπτεία, τη διαφάνεια και την προστασία των επενδυτών
Με αφορμή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα στη Σόφια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev
Με αφορμή την κόντρα με τον Μάριο Σαλμά
Την τελική απόφαση καλείται να λάβει το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε υπόγεια συνεννόηση μεταξύ του ΚΚΕ και της Νέας Δημοκρατίας
Στα 5,32 δισ. ευρώ οι εισπράξεις στο πεντάμηνο
Η υπόθεση αφορά σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
«Δεν κατάλαβε ποτέ ότι είναι άλλη η ευθύνη του Βουλευτή και άλλη του Προέδρου ενός κόμματος. Κρίμα»
Η τοποθέτηση Σαλμά και η ανάρτηση Γεωργιάδη
Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό, αλλά οι αντιφάσεις και το παρελθόν του δημιουργούν ερωτήματα
«Ήταν τρομοκρατική επίθεση, δεν ήταν κάτι μόνο για εκφοβισμό»
«Δεν μπορώ να υποστηρίξω την περιχαράκωση» σημειώνει ο πρώην πρόεδρος του κόμματος
Τέσσερις παρεμβάσεις για τα άτομα με αναπηρία και τέσσερις παρεμβάσεις για τη στέγαση θεσμοθετεί ο νέος νόμος του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Εν αναμονή της επιστολής του προς τον Πρόεδρο της Βουλής
Η επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.