- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Όαση αισιοδοξίας
Σημαντική υπήρξε η τεράστια διεθνής επιτυχία της Μιμής Ντενίση, η οποία χρίστηκε ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής
Στροφή στην αισιοδοξία ετοιμάζουν τα επικοινωνιακά επιτελεία της κυβέρνησης, που αναζητούν διεθνείς επιτυχίες της χώρας προκειμένου να σπάσει το δυσμενές κλίμα. Όλο το βάρος θα πέσει τώρα σε μια καλή ελληνική παρουσία στη Γιουροβίζιον, την έκθεση για πλακάκι και είδη μπάνιου που θα εγκαινιαστεί από τον πρωθυπουργό στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, αλλά και στην προβολή του διεθνούς φόρουμ τσακώνικης μελιτζάνας στο Λεωνίδιο, στην οποία έχει προσκληθεί και η κάτοχος του Νόμπελ Οικονομίας Πολ Κρούγκμαν. Σημαντική σε αυτή την κατεύθυνση υπήρξε η τεράστια διεθνής επιτυχία της Μιμής Ντενίση, η οποία χρίστηκε ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής.
Η κα Ντενίση αναλαμβάνει καθήκοντα ιππότη στις αρχές του επόμενου μήνα, κι εφόσον ξεπεράσει κάποια προβλήματα μικροτραυματισμού αναμένεται να συμμετάσχει στις κονταρομαχίες του Κάμελοτ, εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα. Τις προσεχείς μέρες πρόκειται να σκοτώσει ένα δράκο και να απελευθερώσει τη βασιλοπούλα, και ακολούθως θα μεταβεί και στους Αγίους Τόπους, ως μέλος ομάδας επίλεκτων για την αναζήτηση του Άγιου Δισκοπότηρου. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2009, η ιππότης θα φέρει σε πέρας διάφορα κατορθώματα για λογαριασμό της Κομισιόν και θα κατατροπώσει τους κουκουλοφόρους. Παράλληλα θα εργαστεί ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ελλάδας κυρίως προς τους Άραβες, που εκτιμούν τους καλόγουστους σταυροφόρους. Για την επιτυχία της αυτή, η κυβέρνηση θα την τιμήσει με την ανώτατη διάκριση, που είναι ένταξη στο πυροβολικό με το βαθμό του υπολοχαγού και μία άδεια ταξί. Παράλληλα δρομολογείται και το κλειστού τύπου ταχύπλοο «Αίολος Ντενίση», που θα εκτελεί δρομολόγια για Σύρο - Μύκονο, ενώ το «Αίολος Πολ Κρούγκμαν» θα αναλάβει τη γραμμή για Πάρο - Νάξο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, αρχές και αξίες», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων
Aμφισβήτησε τη θεωρία των «διαχρονικών παθογενειών» και κατήγγειλε συγκεκριμένες ευθύνες μελών της Νέας Δημοκρατίας
Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει το Fuel Pass
Πώς σχολίασε τη στάση Σαμαρά, Τσίπρα και Τουρκίας για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή
Ποιες αγορές καυσίμων καλύπτει, μέχρι πότε η προθεσμία για την καταχώριση στοιχείων και την κατάθεση των παραστατικών αγοράς
«Η διεύρυνση είναι δύσκολη πολιτική διαδικασία» επισημαίνει η πρώην υπουργός
«Η καταστροφολογία δεν βοηθά κανέναν και σίγουρα δεν βοηθά ένα τόσο σημαντικό έργο για την Αθήνα»
Η εξεταστική επιτροπή συνεδρίασε 49 φορές και εξέτασε 76 μάρτυρες
H αντιπαράθεση αφορούσε την εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπουργός Άμυνας μιλά για ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν και πρόοδο στις συζητήσεις για την παράταση της συμφωνίας
Με φόντο τον πόλεμο στο Ιράν
Η ΝΔ προηγείται με 25,1% και διαφορά 14,3 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Πτώση θετικής στάσης για νέα κόμματα
Καταλληλότερος ο Μητσοτάκης – Χαμηλή απήχηση για τα νέα κόμματα Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Μέτρα στήριξης στο τραπέζι, με πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και σούπερ μάρκετ εξετάζει η κυβέρνηση
Η αιχμηρή ανάρτηση του Γιάννη Μεϊμάρογλου
«Κάνουμε το καθήκον μας» επισήμανε ο πρωθυπουργός
Τι συζητήθηκε στην τριμερή με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, το Εμανουέλ Μακρόν και του Νίκου Χριστοδουλίδη
Ηρωισμός, ιστορία και πολιτισμός σε 14 νέα συλλεκτικά και αναμνηστικά νομίσματα
Άρθρο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνας Μιχαηλίδου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.