Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μας έγδυσε ο Τσίπρας» - ΣΥΡΙΖΑ: «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» (video)

Έντονη αντιπαράθεση για κοινωνικό μέρισμα και Λευτέρη Αυγενάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης: Ο Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα

Ανακοίνωση - απάντηση στα όσα υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς» στην υπόθεση που έχει προκύψει με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι. Στη σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενακη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί. 

» Η στάση της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη είναι θλιβερή.  Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενακη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκεμπελισμούς;» προστίθεται στο κείμενο.

Αδ. Γεωργιάδης: Μας έγδυσε ο Τσίπρας

Νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ. Αυγενάκης «δέχεται άνανδρη και χυδαία λάσπη από το σύστημα Τσίπρα».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομία, επισημαίνοντας: «Τώρα ο Τσίπρας μοιράζει ένα δις επειδή ο τότε πρωθυπουργός Σαμαράς το είχε συμφωνήσει ως μέτρο τότε... Σήμερα έχουμε φτάσει εδώ επειδή μας “έγδυσε” ο Τσίπρας και όχι η Τρόικα». Παράλληλα, τόνισε ότι «το κατώτατο εγγυημένο εισόδημα που σήμερα ο κ. Τσίπρας διαφημίζει ως δική του πολιτική, δεν είναι παρά ένα σχέδιο του κυρίου Βρούτση».

Όσον αφορά στην οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ όταν γίνει κυβέρνηση, σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί χαμηλούς φόρους προκειμένου να μπορέσει να κινηθεί η οικονομία. Και πρόσθεσε πως η οικονομική πολιτική της ΝΔ θα στηριχτεί στη βάση «κανένας πολίτης ανυπεράσπιστος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ