Πολιτικη & Οικονομια

Συγχαρητήρια Παυλόπουλου-Τσίπρα στον «Άρχοντα των Κρίκων», Λευτέρη Πετρούνια

«Είμαστε υπερήφανοι για σας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375645-775356.jpg
EPA/ROBERT GHEMENT

Η πολιτική ηγεσία της χώρας συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατάκτησε στους κρίκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε το ακόλουθο τηλεγράφημα: «Το κορυφαίο επίτευγμά σας, να κατακτήσετε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αναδεικνύει και πάλι, και μάλιστα με τρόπο εμβληματικό, το μέγεθος των ικανοτήτων σας και της όλης προσωπικότητάς σας. Είμαστε υπερήφανοι για σας. Θερμά συγχαρητήρια».

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, έκανε το ακόλουθο σχόλιο στο Twitter: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας γράφει ιστορία με τις επιδόσεις του. Για άλλη μια φορά, θερμά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY