- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τσιάρτας κατά Ισιγκούρο: «Μετά τους μετανάστες Γιαπωνέζους θα βραβεύουν και gay;»
Έξαλλος γιατί η σουηδική ακαδημία αγνόησε πάλι την Χρυσιήδα Δημουλίδου
Νέο σάλο αναμένεται να προκαλέσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που μετά τον αιχμηρό σχολιασμό του για τον αυτοπροσδιορισμό του φύλου, θέλησε να καταθέσει την άποψή του με νέα ανάρτηση στο Facebook για το Νόμπελ Λογοτεχνίας που απονεμήθηκε στον Καζούο Ισιγκούρο.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τσιάρτας αναφέρει: «Πήγαν και έδωσαν το Νόμπελ λογοτεχνίας σε ένα γιαπωνέζο μετανάστη. Εύχομαι να πάθουν και αυτοί αυτό που έγινε στη Χιροσίμα για να δουν τη γλύκα. Σε λίγο θα δίνουν Νόμπελ και στους gay για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα. Και για άλλη μια φορά, καλοί, ορθόδοξοι συγγραφείς, όπως η Χρυσιήδα Δημουλίδου, έμειναν έξω γιατί δεν ταιριάζουν με τα σχέδιά τους».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η βαρύνουσα άποψη του διεθνούς χαφ της ΑΕΚ έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου καθώς αναπαράχθηκε σε όλα τα ειδησεογραφικά sites και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενώ πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων συμφώνησαν μαζί του και αναπαρήγαγαν την ανάρτησή του.
Παρ’ όλα αυτά, είναι χαρακτηριστικό ότι η σουηδική Ακαδημία επιμένει να τηρεί ένοχη σιωπή και να αποφεύγει να απαντήσει στον Βασίλη Τσιάρτα, γεγονός που αποδεικνύει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο έλληνας ποδοσφαιριστής / σεξολόγος / κριτικός λογοτεχνίας, έχει δίκιο.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.